Scari interioare lemn – garantia unui proiect fara risc

O scara de lemn are diferite componente de baza cum ar fi treptele, contratreptele, balustrada si elemente de decor. Balustrada reprezinta un grad inalt de protectie si ofera un real sprijin in timpul urcarii sau al coborarii iar grinda de vang, este de fapt elementul care sustine treptele.

In ceea ce priveste proiectarea unei scari de lemn este nevoie de adevaratii profesionisti in domeniu care sunt in masura sa faca calcule precise si exacte. La Stil Compact Design gasesti o oferta larga de scari interioare lemn care mai de care mai moderne si speciale.

Acum ai ocazia sa iti personalizezi proiectul de scari din lemn in functie de nevoi si preferinte. Poti alege tipul de trepte si contratrepte pe care il doresti si  modelul de scara lemn care se potriveste cel mai bine spatiului disponibil.

Daca optezi pentru scarile de lemn este necesar sa vizualizezi mai multe modele si sa alegi corect. O scara interioara aleasa pe graba poate incarca prea mult spatiu si poate strica aspectul estetic. Fie ca este vorba despre o lucrare simpla sau mai complexa cere sfatul unui specialist.

Lemnul masiv este materialul de baza recomandat pentru scarile interioare datorita aspectului deosebit de placut si gradului de rezistenta. Scarile din lemn pot fi supuse traficului intens si nu isi pierd caracteristicile nici dupa mult timp.

Lemnul trebuie sa fie bine uscat inainte de a fi prelucrat. Stejarul, bradul si fagul sunt cele mai folosite materii prime. In plus, lemnul trebuie tratat in mod corespunzator pentru a-i mari rezistenta.Pentru constructia scarilor din lemn este nevoie de unelte moderne si o echipa de profesionisti cu experienta.

Modelele de scari interioare lemn disponibile online se remarca printr-un plus de design. Rolul lor este de a facilita urcarea si coborarea intre etaje. In plus, sunt foarte sigure si trainice in timp. Echipa de experti abordeaza cu maxim entuziasm orice nou proiect si vine in intampinarea clientilor cu indrumari eficiente care reprezinta un mare avantaj.

Nici nu-ti poti imagina cat de mult pot schimba aspectul de interior scarile interioare de lemn. Inca de la primul contact vizual au un impact pozitiv si se remarca prin caracteristici inegalabile.Scarile de lemn pot fi prevazute cu diferite accesorii in functie de preferinte. Acestea au un rol estetic dar si practic, pentru ca faciliteaza  urcarea si coborarea.

Scarile interioare rezista foarte bine traficului intens si reprezinta un punct de atractie in orice casa. In ceea ce priveste lemnul ca si material natural si ecologic, nuantele de finisaje sunt nelimitate, astfel ca decizia finala iti apartine in totalitate.In plus, lemnul creaza o ambianta placuta si sta la baza multor constructii care se regasesc deopotriva in stilul clasic si modern.

Scarile din lemn denota eleganta si rafinament si confera in acelasi timp o nota de caldura interioara. Verifica si tu oferta online accesand  www.designscari.ro si alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de bloom2017:

Energia solara este o sursa de energie curata, durabila și abundenta, care a devenit tot mai populara in ultimii ani. Aceasta tehnologie folosește panouri solare pentru a transforma energia solara in energie electrica utilizabila.
Stim cat de important este sa selectam doar cele mai bune cadouri promotionale si cadouri personalizate. Chiar daca inca mai exista oameni care inca mai scriu mai putin in fiecare zi cu stiloul, pixurile vor juca intotdeauna cel mai mare rol.
Locul de joacă perfect există și îl poți găsi în București! Este vorba despre The Clouds, un spațiu de lux frecventat de copiii vedetelor, care adoră să-și sărbătorească aici zilele de naștere. Încă de la intrarea în locație, participanții mici și mari sunt
La fiecare început de an se stabilesc noile tendințe în modă, în culori și este valabil și pentru design-ul interior. Majoritatea tendințelor din prezent pare că vor fi durabile și nu doar pentru câteva luni, ceea ce la face mai ușor de integrat pe termen lung
Mereu există în bucătăria noastră produse în cantitate mică pe care nu știm cum să le folosim. Pentru a organiza cel mai bine astfel de produse putem opta pentru prepararea unor rețele practice, în așa fel încât să nu aruncăm nimic.