Semnatura electronica și software-ul de pontaj – liantul dintre companie și angajații din telemuncă

semnaturaelectronicasisoftware-uldepontaj-liantuldintrecompaniesiangajatiidintelemunca

Telemunca a adus o serie de schimbări atât în viața angajaților, dar și a companiilor. Datorită muncii de la distanță, companiile au trebuit să se adapteze și să investească în tehnologie pentru a se putea dezvolta în continuare. Soluții precum: semnatura electronica, software pontaj, module de work from home și multe altele au cunoscut un trend ascendent, în special în ultimul an.

Acest lucru se datorează cel mai probabil și faptului că, fără o adaptare la noua realitate cauzată de pandemia de COVID-19, multe dintre companiile care au cunoscut un succes răsunător în trecut, vor avea de suferit.

Software pontaj – instrumentul esențial pentru companii

După cum am menționat, soluțiile digitale, care să ușureze munca specialiștilor HR, managerilor și chiar a celorlalți angajați, au cunoscut un trend ascendent începând cu ultimii ani, însă acest lucru s-a intensificat odată cu izbucnirea pandemiei. Semnatura electronica, pontajul online, modulele de Work from Home, sunt doar câteva dintre soluțiile care au ușurat facilitat munca tuturor actorilor implicați în ultima perioadă.

Dacă ești și tu interesat să contribui la transformarea digitală a companiei tale, te invităm să afli care sunt principalele caracteristici ale unui software pontaj și cum poate contribui el, alături de semnatura electronica la dezvoltarea activității tale de business.

În primul rând, un software pontaj te ajută să ții evidența programului angajaților și să colectezi datele de prezență ale acestora. Astfel, fie că angajații tăi lucrează de la birou, de acasă, sau în sistem hibrid, un modul de pontaj, te ajută să ai o idee de ansamblu și să ții o evidență clară a modului de distribuție al acestora.

Mai mult, opțiunea de pontaj îți oferă posibilitatea să stabilești programele și turele de muncă ale angajaților tăi, putând gestiona mult mai ușor acest proces. Nu în ultimul rând, angajații pot vizualiza cu ușurință fișele de pontare în cazul în care apar anumite nereguli.

Se poate vedea că prin intermediul unui software pontaj te bucuri de o mai mare flexibilitate, atât tu, cât și angajații tăi.

Semnatura electronica – semnează actele de la distanță

Pe lângă software pontaj, un alt modul care oferă o mai mare flexibilitate, în special în perioada actuală este semnatura electronica. Modulul de semnatura electronică te ajută cu semnarea documentelor de diferite tipuri într-un timp mai scurt. Totodată, prin achiziționarea unei astfel de funcționalități, poți semna contracte de muncă în format digital, fără a mai fi nevoie ca noul tău angajat să se prezinte la sediul firmei.

Astfel, dacă alegi să le oferi angajaților tăi posibilitatea de a lucra remote, poți evita deplasările nejustificate ale acestora la sediul companiei.

Alege soluții de HR cu experiență

Dacă pandemia ți-a dovedit necesitatea digitalizării proceselor de HR, apelează cu încredere la o soluție HR cu experiență. True HR , are 19 ani de experiență pe piața românească și prezintă 19 funcționalități distincte pentru a acoperi nevoile fiecărei companii. Astfel, vei putea alege exact ceea ce ți se potrivește. Înainte de implementare, discuți cu specialiștii UCMS by AROBS, despre nevoile companiei tale, iar ei vor veni cu o soluție complexă, personalizată întocmai pe specificul companiei. Poți contacta echipa UCMS by AROBS prin email: office@ucms.ro sau la numărul de telefon: 0720 534 424.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Formarea la distanță reprezintă astăzi una dintre cele mai frecvente modalități de învățare, mai ales în contextul actual al pandemiei, când este recomandată distanțarea socială. Avantajele acestei modalități de formare...
Implantul dentar este cea mai simplă soluţie de înlocuire a dinţilor pierduţi sau a celor ce nu mai pot fi recuperaţi. Acesta este durabil, eficient preluând funcțiile dintelui normal şi,...
Există multe reguli nescrise pe care părinții ar trebui să le urmeze în creșterea și educarea unui copil. Desigur, aceste reguli sunt strict individuale, în funcție de temperamentul, dezvoltarea și...
Dacă folosiți în mod curent oja permanentă și dacă întâmplător doriți să o înlăturați, nu este nevoie întotdeauna să faceți o programare la un cabinet de manichiură și pedichiură. Cu...
Toamna este sezonul pregătirii murăturilor şi a curățeniei. Multe gospodine pun pe primul plan pregătirea cămării cu preparate pentru iarnă. Înainte de a începe organizarea acesteia se impune eliberarea spațiului...