Semnele care indica ca ai o infectie in organism

Cel mai mare expert international in citirea fetei si diagnoza, Eric Standop sustine ca iti poti da seama de problemele de sanatate pe care le are o persoana in functie de trasaturile chipului sau.

“Cu mii de ani în urmă, înainte de microscoape și de aparatura radiologică, citirea feței era metoda principală de diagnostic medical. De‑a lungul a mii de ani s‑au dezvoltat numeroase tradiții, de la diagnoza facială europeană la Ayurveda indiană și, desigur, sistemul chinez Mien Shiang. În prezent, medicina integrativă, ce combină disciplina alopată (convențională) cu cele alternative, încorporează o serie de metode tradiționale de diagnostic și tratament, printre care și citirea feței” mentioneaza Eric Standop in cartea sa.

Acceseaza aceasta pagina https://www.ucoz.ro/sanatate/ pentru mai multe articole de sanatate.

   Semnele care iti indica ca ai probleme de sanatate

Ochii aposi – indica slabirea nervilor si apar la persoanele triste, ingrijorate sau dezechilibrate emotional  de pe urma unei traume. Acestia mai pot aparea ca urmare a unor schimbari frecvente de dispozitie afectiva sau ale unor tulburari afective.

Ochii incetosati – acestia sunt un efect al ochilor aposi si pot semifica un nivel scazut de vitalitate si o predispozitie ridicata la inflamatie sau la infectii.

Piele subtire in jurul ochilor –  aceasta poate fi o cauza a somnului insuficient. Mai poate sa indice si modificari hormonale sau alergii sau eczeme.

Ochii adanciti in orbite –  apar in momentul in care depozitele de grasimi din spatele acestora se micsoreaza din cauza unei boli care poate fi determinata numai in urma unui examen medical. Mai pot fi cauza si unui nivel scazut de energie. Este recomandat ca persoanele cu ochii adanciti in orbite sa evite suprasolicitarea.

Asocierea dintre adancirea ochilor in orbite si tamplele scobite sa reprezinte o situatie care iti poate pune viata in pericol.

Buze umflate  –  indica o reactie alergica la alimente, bauturi sau cosmetice. In plus daca umflarea lor este insotita de ochi lacrimosi, inflamarea mucoaselor sau inrosirea pielii este clar ca trebuie sa mergi la medic. Un alt semnal de alarma este o umflare persistenta, in acest caz este nevoie in mod clar de un consult medical.  Aceasta poate fi o cauza a unei tulburari neurologice sau un prim stadiu al unui anumit cancer de piele.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Loreley Dobre:

Un cuptor electric este un produs pe care orice femeie il poate utiliza.
Senatorul Chuck Schumer este liderul Partidului Democrat din Senatul SUA si a cerut demiterea de urgenta a presedintelui Donald Trump.
Printul Harry si Meghan Markle au discutat deschis despre pierderea sarcinii din luna iulie a acestui an.
Zona Bran este perfecta pentru a-ti intemeia o afacere de succes.
Semnele care iti indica ca ai o infectie in orgasim sunt mai usor de descifrat decat ai crede.