Sepci cu plasa Adidas la moda

Sapca-Cu-Plasa-Adidas

Ramasa in istoria modei sub denumirea de „Brooklyn Style”, traditionala sapca baseball a evoluat in mai multe directii, una dintre cele mai populare fiind regasita sub denumirea sepci trucker cu plasa. Putina lume stie ca acest stil a aparut in timpul anilor 1980 ca o oferta promotionala oferita de companiile din Statele Unite fermierilor, soferilor de camioane sau altor lucratori din mediul rural. Destul de rapid a migrat si in garderoba celebritatilor, in special a rapperilor si hip hopperilor.

 

Probabil si mai putina lume cunoaste istoria celor doi frati Adolf „Adi“ şi Rudolf „Rudi“ Dassler, de numele unuia dintre ei fiind legata si de aparitia sapca cu plasa Adidas. Cei doi au pornit o mica afacere cu incaltaminte de sport, unde altundeva decat in spalatoria din casa familiei. Adi mostenise pasiunea tatalui pentru cizmarie iar Rudi se pricepea la negocieri. Atat de bine incat mai multe cluburi din Germania au inceput sa comande ghete de fotbal. Relatia dintre cei doi frati si implicit afacerea comuna au fost insa oprite pentru totdeauna de inceputul celui de-al doilea razboi mondial si de aparitia in familie a sotiei lui Adi care se pare ca a inceput sa-si bage nasul in treburile familiei. Cei doi frati, deveniti intre timp dusmani de moarte, si-au separat afacerea, punand granita intre ei raul Aurach.

 

De atunci au trecut multi ani de zile, iar sepci Adidas cu plasa au fost indragite de celebritati precum Katy Perry, Ciera Rogers si Stormzy. Desigur, sa nu-l uitam pe David Beckam care a fost vazut de nenumarate ori devaluindu-si partea atletica in timp ce strabatea strazile aglomerate ale orasului, filmand un videoclip pentru … Adidas. Daca va intrebati vreodata ce sapca sa purtati, intrebati-va pur si simplu: „ce ar purta David?” Trendul se pastreaza si la noi in tara, cred ca ati vazut ca Simona Halep este una dintre atractiile noului spot Adidas. Cu siguranta „Adi” ar fi fost extrem de incantat sa vada ca in ciuda rivalitatii cu „Rudi” a reusit sa cladeasca marele imperiu Adidas.

 

Si marele public a indragit sepci trucker cu plasa, si la fel de mult sepci cu plasa Adidas. Acesta este si motivul pentru care am decis sa le aduc in magazin sepci online, in varianta reglabila, pentru ca toti fanii sa le poata ajusta marimea. Au fost concepute pentru a mentine racoarea in timpul sezonului cald, pentru confortul celui care le poarta. Pot fi combinate cu orice gasesti in garderoba, pentru o seara in oras, o zi de vacanta la mare, cateva ore in parc, oriunde te-ai afla.Vrei sa stii un secret? Si eu port sepci trucker cu plasa, imi place sa combin utilul cu placutul, la un pret acceptabil. Nu uita, sloganul verii este:„nu exista persoana care sa nu poarte sapca”!

Alte Articole de 1 :

pardoseala-industriala-din-beton-trafic-greu

Ce sunt pardoselile industriale?

Termenul de pardoseala industriala, in ultima perioada este folosit pentru a definii acea suprafata realizata din anumite materiale de constructii, care este utilzata in zone cu trafic intens. Aceste tipuri...