Servicii Curatenie Bucuresti – Curatenie Horeca – Curat si Sanatos

Preparatele delicioase pe care le servim cu toti se pregatesc in Bucatarie.
Cu toti stim importanta curateniei in bucatarie, dar nu toti punem accent pe acest lucru! Curat si Sanatos vine in ajutorul clientilor sai cu Servicii de Curatenie in Bucuresti pentru pretentiosi!

Microbii 🦠 🪱, se raspandesc prin atingere, insa se pot raspandi si prin aer in functie de tipul de microb. Pentru a preveni raspandirea microbilor in bucataria ta, exista cativa pasi simpli pe care ii poti urma:

Solicita chiar acum servicii de curatenie profesionale marca: Curat si Sanatos!
Este metoda ideala prin care se poti fi sigur ca igienizarea este eficienta si de durata.

Spala si dezinfecteaza periodic prosoapele de bucatarie si lavetele pentru vase, chiar daca nu par sa fie murdare. Spala-le la cele mai inalte temperaturi posibile pentru a le dezinfecta!

Pentru a curata in mod adecvat buretii intre curatari, ii poti imbiba intr-o solutie cu clor timp de 5 minute sau, alternativ, intr-o solutie cu otet timp de 20 de minute.

Contacteaza-ne acum pentru o evaluare gratuita!

Web: https://curatsisanatos.ro/
Telefon: 0736 129 969

#curatsisanatos
#curatenie
#serviciicurateniebucuresti
#serviciidecuratenie
#serviciicuratenie
#curateniebirouri

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de Grigorescu Mario:

Interventia ABA ca afacere – Societatea in intregul ei, la nivel de masa, se gandeste la copiii cu autism ca fiind ceva indefinit, care trebuie ajutati.
AI, este absolut peste tot si apare in absolut orice! Dar cand a facut AI saltul din paginile romanelor SF in lumea reala si, mai ales, ce este de fapt?
Descopera cele mai recente tendinte in marketing de la un consultant in marketing online si intelege cum pot avea impact asupra strategiilor tale de promovare.
Zilele trecute discutam cu o persoana importanta pe Instagram despre continutul din retelele sociale care poate construi un brand, cand a spus ceva care mi s-a parut ... interesant. A spus ca nu vrea sa arate prea mult din afacerea ei.
Cu toti stim importanta curateniei in bucatarie, dar nu toti punem accent pe acest lucru! Curat si Sanatos vine in ajutorul clientilor sai cu Servicii de Curatenie in Bucuresti pentru pretentiosi!

Nu te mai poti loga?

In urma schimbarii platformei eComunicate.ro, conturile vechi de utilizatori nu mai sunt valabile. Va rugam creati un cont nou pentru a putea adauga comunicate de presa sau evenimente. Multumim pentru intelegere!

Stai in legatura cu noi!