Servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine – 5 sfaturi pentru a beneficia de preturi mici

Este clar ca pretul serviciilor de rent a car poate varia de la o firma la alta. Dar cum puteti proceda pentru a beneficia de servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine ?  Va vom prezenta mai departe cateva trucuri si informatii prin care puteti sa va bucurati de preturi mai mici.

5 sfaturi pentru a beneficia de servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine

  1. Se spune ca daca inchiriezi o masina direct din aeroport veti plati mai mult. Acest lucru nu este intotdeauna adevarat, mai ales daca va faceti temele in prealabil. De exemplu, unele site-uri de inchirieri auto ofera gratuit livrarea la aeroportul Otopeni.  Asa ca aveti in vedere acest lucru.

 

  1. Inchiriati o masina convenabila ca pret/ziua de inchiriere. Tipul masinii influenteaza semnificativ tariful de inchiriere. Daca doriti sa faceti economonie la acest capitol optati pentru o masina mai compacta si mai ieftina, mai ales daca nu calatoriti cu o alta persoana sau cu familia. Diferentele de tarife intre masini sunt notabile, iar acest lucru se vede in costuri. De exemplu, in loc sa platiti 23 euro/ zi pentru un VW Golf, puteti alege un Chevrolet Spark 0.8 pentru doar 8 euro/ zi sau un VW Up 1.0 pentru 10 euro/ zi.

 

  1. Inchiriati o masina pe termen lung. Aceasta pare sa fie o regula unanim valabila in politica companiilor din acest domeniu. Cu cat perioada de inchiriere este mai mare cu atat tariful zilnic de inchiriere este mai mic. Ca sa exemplificam, un Chevrolet Spark model nou inchiriat pe o perioada scurta de 3 – 6 zile ajunge la 14 euro/ zi, dar daca perioada de inchiriere depaseste 30 de zile atunci tariful de inchiriere scade la 9 euro/ zi. Preturile difera in functie de cate saptamani doriti sa inchiriati o masina si tinand cont de acest lucru este mai usor sa va planificati vacanta.

 

  1. Cand cautati servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine nu va uitati doar la pret. In domeniul inchirierilor auto, serviciile oferite au greutate mai mare in identificarea diferentelor majore dintre doua sau mai multe firme. Daca la o firma esti taxat suplimentar pentru al doilea sofer pe contract sau pentru un scaun auto de copil, nu conteaza ca tariful de inchiriere este foarte putin mai mic decat la o alta companie. Este un exemplu, dar in practica este important sa luati in calcul aceste diferente. La Automobile Expert SRL – Inchirieri auto Bucuresti ieftine pe langa preturile foarte mici clientii beneficiati de un pachet complex de gratuitati: telelefon mobil cu cartela, GPS, scaun auto, sofer aditional, livrare la aeroport, asigurare si rovigneta.

 

  1. Rezervati masina din timp. Daca este posibil si planificati o calatorie, atunci este recomandat sa faceti toate rezervarile in avans inclusiv pe cea de inchiriere auto. In acest mod aveti siguranta ca masina pe care vreti sa o inchiriati va fi disponibila pentru dumneavoastra. In plus, veti economisi timp atunci cand veti ajunge de exemplu la aeroport si masina deja va fi acolo pentru ca dumneavoastra sa o puteti prelua.

Rezumat 5 sfaturi ca sa beneficiezi de servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine

In concluzie pentru a avea avantajul unor servicii de inchirieri auto Bucuresti ieftine limitati-va la o masina cu dotari basic, alegeti o companie cu tarife competitive si servicii aditionale benefice, iar daca este posibil inchiriati pentru o perioada mai lunga de timp.

DATE DE CONTACT

Nume: Aurelian Rotaru
Functie: General Manager
Email: contact@expert-inchirieriauto.ro
Telefon: 0722422599
Website: https://www.expert-inchirieriauto.ro/
Cuvinte cheie: inchirieri auto, inchirieri auto bucuresti, inchirieri auto bucuresti ieftine, rent a car bucuresti,

Alte Articole de 457 :