Sfaturi in alegerea lampii cu uv

Cartea de vizita a oricarei femei este reprezentata de mainile ei iar manichiura este elementul care atrage atentia celor din jur daca este realizata cu atentie.

Aspectul ingrijit a manichiurii tale este foarte important pentru orice doamna si domnisoara care doreste sa se bucure de eleganta si frumusete. Cand vrei sa te poti bucura de manichiura eleganta si frumoasa, ai nevoie de o lampa uv de calitate care sa iti permita sa usuci uniform gelul de pe unghie.

Unghiile cu gel sunt foarte la moda in ziua de azi pentru ca ele sunt mai rezistente si protejeaza unghia naturala.

Pana nu demult acest tip de manichiura cu gel era valabil doar in saloanele de cosmetica, dar cand au aparut ojele semipermanente – care sunt usor de folosit, din ce in ce mai multe femei au ales sa isi faca manichiura la ele acasa cu ajutorul lampilor cu uv.

Deci cum poti alege corect lampa de unghii ideala pentru manichiura ta?

Citeste mai departe acest articol si afla mai multe.

Lampile de unghii cu uv sunt de mai multe feluri si ele se pot imparti in 2 categorii in functie de tehnologia utilizata pentru a reda radiatii ultraviolete. Pe piata din Romania sunt 2 categorii de lampi – gasim cele cu tub si cele cu LED. Diferenta dintre cele 2 variente este sursa de lumina si durata de utilizare dar si costul final.

Lampa cu tub sau led este mai ieftina pentru ca este adresata nevoilor personale, dar si pentru ca au durata de viata mai mica de pana la 100 ore. Dar spre deosebire de aceste lampi, cele cu LED au durata de viata mai mare de pana 20.000 de ore si sunt realizate pentru a fi utilizate in salonul de manichiura.

Trebuie sa ne uitam si la puterea lampilor cand vrem sa le cumparam. Puterea va determina in mod direct timpul si viteza de uscare a gelului de unghii Janet Nails. Astfel lampile cu un singur tub au o putere de 9w iar cele puternice produc o putere de 48W – pentru saloane de manichiura.

Vezi si ce alte functionalitati are lampa uv pe care doresti sa o cumperi. Unele lampi au un cronometru digital, care sa iti ofere sansa sa setezi timpul de uscare, altele vin cu ventilator. Trebuie sa te gandesti si la cat de usor poate fi transportata lampa cu uv.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: stilist protezist
Email: office@janet.ro
Telefon: 0256 454 504
Website: https://janetnails.ro
Cuvinte cheie: lampa,uv,unghii,manichiura

Alte Articole de 681 :

Ghid Google Adwords Romania pentru 2020

A profita la maxim de Google AdWords înseamnă că trebuie să fim constant la curent cu strategiile optimizării campaniei. În fiecare an, companiile toarnă mii și