Sfaturi pentru o calatorie de afaceri de success

intanlire-de-afaceri

Viata intreprinzatorului modern este agitata, plina de actiune si plina de oportunitati! Acesta este momentul in care afacerile noi si vechi sa infloreasca si sa prospere. Si intreprinzatorul mediu de astazi petrece o buna parte din viata lui pe drum. Aeroporturile sunt pline de oameni de afaceri. Calatoria a devenit o parte esentiala a descrierii postului. Cu toate acestea, realizarea unui echilibru intre viata profesionala si viata personala, combaterea stresului legat de locul de munca, atingerea succesului in timp ce traiesc dintr-o valiza si navigarea pe aeroporturi aglomerate, se pot dovedi destul de provocatoare chiar si pentru cei care se ocupa de cele mai multe sarcini. Iata cateva sfaturi de specialitate pentru o calatorie de afaceri de succes!

Planificarea calatoriei dvs.

In timp ce orice minte aspra antreprenoriala stie ca nu exista un plan perfect si trebuie sa aiba intotdeauna o contingenta, aceeasi minte pune o valoare imensa in planificarea meticuloasa. Chiar si dependentii de munca trebuie sa manance si sa doarma pentru a functiona, si cum va folositi timpul este foare important. Planificati-va intotdeauna calatoria tinand cont de nevoile dvs. de afaceri, precum si de nevoile personale.

Rezervarea zborului

Rezervati intotdeauna zboruri calculand suficient timp pentru intarzieri neprevazute. De asemenea, va ajuta sa pastrati o marja de timp intre momentul in care aterizati si momentul cand trebuie sa ajungeti la intalnirea de afaceri. Acest lucru va permite sa faceti check-in la hotelul dvs. sau sa va pregatiti pentru intalnire sau chiar sa luati cateva momente personale pentru a va odihni si a va reimprospata. Un alt sfat util este sa cunoasteti orarele alternative de zbor pentru destinatia dvs. in cazul anularii sau modificarii planurilor.

Rezervarea hotelului

Atunci cand rezervati un hotel, confortul este important, dar locatia este cruciala. In cazul in care calatoria dvs. de afaceri necesita o sedere peste noapte, asigurati-va ca hotelul este aproape de destinatia intalnirilor dvs. Daca intentionati sa primiti clienti la hotel, asigurati-va ca salile lor de conferinte si facilitatile de afaceri raspund nevoilor dumneavoastra. De asemenea, merita explorata calitatea altor servicii oferite de hotel, cum ar fi serviciile de concierge, inchirieri de masini, Wi-Fi in camera etc.

Rezervarea transportului

Rezervati-va intotdeauna transportul inainte de calatoria dvs. de la o companie de rent a car, care sa ofere servicii speciale pentru intreprinderi. Sau, daca preferati sa utilizati un serviciu de taxi, incercati sa rezervati masina pentru numarul de ore pe care il doriti, decat pentru o singura cursa. Operatorii de masini pe baza de aplicatii va permit, de asemenea, sa va programati in prealabil preluarea, ceea ce va evita problemele legate de disponibilitate in ultimul moment.

Stabilirea itinerariului

Itinerarul dvs. este cheia unei calatorii de succes, deoarece elimina stresul de planificare in ultimul minut. Prioritizati intalnirile importante pentru ultima jumatate a calatoriei dvs., daca este posibil, deoarece va permite sa ajungeti la intalnire odihnit. Incercati si mentineti o anumita flexibilitate in itinerariul dvs. in cazul unor modificari neprevazute. Daca intentionati sa va distrati clientii / colegii noaptea, faceti rezervari in avans si asigurati-va ca face parte din itinerarul dvs. detaliat. Daca aveti o legatura locala, trimiteti-i o copie a itinerariului impreuna cu detalii de contact importante in caz de urgenta.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...

image001

Pariază ca profesioniştii!

Jocurile de noroc sunt într-o continuă creştere de popularitate. Şi de ce să nu fie aşa atâta timp cât îţi iei porţia de adrenalină şi realizezi şi câştigurile pe care...

agrotextil-produs-de-calitate

Agrotextil: produs de calitate, ieftin, util!

Literal, în fiecare al doilea articol despre grădinărit veți găsi recomandări pentru a acoperi suprafața grădinii cu un strat de mulci. În același timp, cel mai bun tip de material...