Sfaturi utile pentru a purta colier cu diamant mic cu eleganta

In jurul unui colier cu diamant mic, la fel ca si in cazul altor accesorii din aceeasi categorie, exista o intreaga mitologie.

Inca de cand au provenit aceste pietre pretioase si semipretioase erau considerate ca fiind aducatoare de noroc, sanatate si protectie, fiind adesea asociate cu evenimentele impoartante din viata oamenilor.

Desigur, maretia acestor pietre este pe masura evenimentelor la care sunt daruite, cum ar fi logodna, nunta sau botezul. Si cum sunt acceptate si apreciate la nivel mondial, ar trebui sa cunosti si tu cele mai importante aspecte cu privire la acestea.

Cand se poarta un colier cu diamant mic, ziua sau noaptea?

Cand vine vorba despre purtarea unui colier cu diamant mic, expertii si stilistii de moda cad, de cele mai multe ori, de acord privind modul corect de purtare al acestora.

Exista mai multi factori care pot sa intervina, spre exemplu cultura, si pot schimba modul in care acestea se poarta. In Marea Britanie, daca vei purta bijuterii diamante, chiar si un colier cu diamant mic de aici: https://diamondstories.ro/products/colier-din-aur-cu-diamant-mic-de-0-01-ct , va fi considerata o gafa. In aceasta tara se accepta doar inelele de logodna care au pietre pretioase si pot fi purtate ziua fara nicio jena.

Daca vei merge in Franta sau in Statele Unite ale Americii, vei putea purta un colier cu diamant mic, ba chiar il poti accesoriza cu o pereche de cercei mici cu diamante, asta doar daca nu ies foarte mult in evidenta si nu atrag atentia intr-un mod neplacut.

Spre norocul nostru, in tara la noi nu exista astfel de standarde si poti purta dupa bunul plac bijuteriile. Te poti afisa cu acestea la eveniemnte speciale sau le poti integra in tinutele casual, de zi cu zi.

Bijuteriile combinate sunt la moda in prezent!

Nu exista doamna sau domnisoara cara sa nu isi doareasca un colier cu diamant mic, mai ales daca acesta vine cu certificat de garantie si autenticitate, cum se intampla in cazul bijuteriile achizitionate de la Diamond Stories. Astfel, diamantul este cu adevarat ceva special si opulent, purtat doar la ocazii speciale sau la niste tinute aparte.

Avand in vedere ca traim intr-o societate contemporana, nu mai este considerat deplasat sa porti stiluri diferite si sa accesorizezi bijuteriile intre ele. Poti combina lantisoarele de diferite marimi si poti include si piesa de rezistenta. In functie de tinuta ta, dar si de evenimentul la care urmeaza sa mergi, integreaza cu incredere o astfel de piesa in stilul tau!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de suitsadvertising:

In jurul unui colier cu diamant mic, la fel ca si in cazul altor accesorii din aceeasi categorie, exista o intreaga mitologie. I
In magazinul online Mesteru Manole veti gasi o varietate de materiale de constructii, de la amenajari interioare si exterioare la scule si unelte.
Un curs DPO reprezinta o pregatire profesionala ce are ca scop formarea unui data protection officer, adica a unui responsabil cu protectia datelor personale. Acesta este acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari.
DEXA reprezinta o tehnica de imagistica medicala ce face posibila evaluarea densitatii oaselor cu ajutorul razelor X.
Tabla neagra striata este confectionata din otel printr-un proces de laminare la cald, preluand din calitatile acestei materii prime.