Soba de gatit, o varianta practica si economica pentru sesiunile culinare

soba de gatit

Pentru adeptii traditionalismului, mai exact pentru cei care prefera conceptul traditional pentru spatiul de locuit, alternativa aragazului de astazi este soba, in varianta moderna. Ideea de a investi intr-o soba care promite o functionare de durata, ce se poate plia perfect in decorul unei bucatarii traditionale este una incantatoare si o solutie si pentru tine.

Gasesti la ora actuala o varietate de astfel de sisteme in magazinele de specialitate, iar Bricolaj Market poate fi un reper pentru tine. In cadrul site-ului bricolajmarket.ro regasesti astfel de sobe, produse de nume consacrate, ce promit o calitate premium pentru acestea. Recomandarea de sezon este soba de gatit cu plita si cuptor Dominant 90, 7kw Alpha Plam, cu dubla functionalitate deci.

Sistemul este ideal pentru sesiunile culinare, dar si pentru a incalzi incaperile care se incadreaza in dimensiunile de pana la 70 mp, generoase de altfel.

Soba de gatit de la Bricolaj Market si avantajele utilizarii acesteia

Este o alegere inspirata pentru bucatariile traditionale si se prezinta sub un design modern. Liniile sale minimaliste si finisajele elegante o fac potrivita in decorul oricarui stil preferat pentru aceasta incapere. Pot fi o alegere interesanta si in cadrul bucatariilor moderne, de ce nu?

Iata care sunt cateva dintre caracteristicile sale, plusurile pe care le poate aduce deci si bucatarii tale.

  • Placile din metal cu care vine in dotare sunt ideale pentru gatit. Intretinerea se realizeaza simplu, pentru ca acestea pot fi usor indepartate.
  • Propagarea caldurii se realizeaza uniform, deci pe toata suprafata cuptorului.
  • Se poate urmari procesul de ardere, datorita sticlei montate ca perete a camerei de ardere.
  • Placile din samota cu care aceasta este imbracata ajuta la acumularea caldurii, respectiv la atingerea unei temperaturi de ardere optime.
  •  Usa cuptorului este dotata cu geam dublu, iar sistemul are termostat incorporat.
  • Curatarea aragazului se poate realiza si in interior, datorita orificiului special din dotare.
  • Alimentarea se realizeaza printr-un sertar special, pozitionat in josul aragazului.

Cand ai de facut o asemenea alegere te vei raporta la mai multi factori. Trebuie sa stii ca soba este suficient de mare pentru a putea gati dupa nevoie, dar si ca are capacitatea necesara pentru a incalzi incaperile.

Modelul mentionat de cuptor, pe care il poti comanda de pe Bricolaj Market, are dimensiunile de 460 x 440 x 260, capacitatea de a incalzi maximum 70 mp, volumul de incalzire de 175 m3 si puterea nominala de 7 kw.

Cat despre combustibil, poti folosi lemne sau derivate ale acestora (carbune, brichete). Masa per total a sistemului este de 146  kg. Raporteaza-te si la dimensiunile sale fizice – inaltime, latime, grosime, pentru a te asigura ca se incadreaza in spatiul destinat.

Afla mai multe despre aceasta soba de gatit, preturi, garantie, specificatii tehnice si alte detalii care te intereseaza de pe bricolajmarket.ro.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Formarea la distanță reprezintă astăzi una dintre cele mai frecvente modalități de învățare, mai ales în contextul actual al pandemiei, când este recomandată distanțarea socială. Avantajele acestei modalități de formare...
Implantul dentar este cea mai simplă soluţie de înlocuire a dinţilor pierduţi sau a celor ce nu mai pot fi recuperaţi. Acesta este durabil, eficient preluând funcțiile dintelui normal şi,...
Există multe reguli nescrise pe care părinții ar trebui să le urmeze în creșterea și educarea unui copil. Desigur, aceste reguli sunt strict individuale, în funcție de temperamentul, dezvoltarea și...
Dacă folosiți în mod curent oja permanentă și dacă întâmplător doriți să o înlăturați, nu este nevoie întotdeauna să faceți o programare la un cabinet de manichiură și pedichiură. Cu...
Toamna este sezonul pregătirii murăturilor şi a curățeniei. Multe gospodine pun pe primul plan pregătirea cămării cu preparate pentru iarnă. Înainte de a începe organizarea acesteia se impune eliberarea spațiului...