Specializeaza-te in domeniu cu niste cursuri data protection officer

Generalitati

Regulamentul general care face referire la protectia datelor, impune numeroaselor organizatii sa numeasca in functie o persoana care sa fie responsabila pentru protectia datelor cu caracter general. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, persoana numita, trebuie sa fi absolvit inainte cateva cursuri data protection officer.

In urma acestui lucru, Asociatia Internationala a Profesionistilor in Protectia Datelor a estimat ca in lunile urmatoare vor fi necesare mai mult de 75.000 de posturi ocupate de aceasta functie. Credeti ca ati fi pregatit sa profesati in domeniu imediat dupa ce ati absolvit aceste cursuri.

Cu alte cuvinte, niste cursuri data protection officer, inseamna parcurgerea unui program de perfectionare continua. Un program de formare, de instruire, de responsabilizare si, nu in ultimul rand, de analiza in vederea certificarii personalului desemnat pentru respectiva pozitie.

Cum se prezinta aceste cursuri data protection officer?

In primul rand, pentru a fi inteles de fiecare cursant in parte, este musai ca orice cursuri data protection officer sa fie predate intr-un limbaj accesibil oricui. Sa contina aplicatii practice si implicit, situatii explicite pentru a intelege rostul regulamentului GDPR pentru formarea unui specialist care urmeaza un curs DPO.

Tocmai datorita faptului ca aceste concepte ar putea ridica un grad mic de dificultate, trainerii uneia dintre celei mai bune agentii de traininguri din Romania, Training Professionals va ajuta sa intelegeti nu doar partea practica pentru a absolvi respectivele cursuri de data protection officer, ci si sa va descurcati cat mai bine posibil la partea practica.

Daca v-ati hotarat ca este momentul pentru o schimbare si va doriti sa obtineti o certificare pentru a deveni Profesionist in Protectia Datelor, trebuie sa stiti ca daca veti urma cursuri data protection officer in cadrul celor de la Training Professionals, veti primi o diploma acreditata si recunoscuta la nivel national.

Despre certificare

Cursurile se vor desfasura pe parcusul unei intregi luni. Instruirea este constituita din multe teorii de afaceri diferite, precum si instrumente practice pe care le puteti lua acasa in vederea utilizarii imediate la locul de munca si nu numai. Materialele suport le poti pastra in vederea reactualizarii permanente a teoriei invatata.

Certificatul de absolvire ANC si suplimentul conform cod COR 242 231 sunt incluse in program. Astfel, diploma acreditata va fi eliberata in aproximativ 7 zile de la data examinarii. Conform standardului ocupational cod COR 242231, durata totala a cursului este de 180 de ore (teorie + practica), din care 5 zile vor fi in sala de curs, in perioada mentionata.

DATE DE CONTACT

Nume: Training Professionals
Functie: Manager
Email: office@training-professionals.ro
Telefon: 07233784342
Website: https://training-professionals.ro/
Cuvinte cheie: cursuri data protection officer

Alte Articole de 810 :