Spune-ne cine ești și afli pentru ce aparat dentar să optezi

Minor sau major, adult sau copil, nemulțumirile care țin de dantură apar la orice vârstă. Indiferent de intervalul în care te regăsești, trebuie să știi că aparatul se poate aplica oricărei persoane ce a împlinit deja vârsta de șase ani.  De multe ori, se întâmplă să nu-ți placă faptul că ai dinții din față prea apropiați, rotiți sau încălecați. De asemenea, spațiile dintre dinți, precum este diastema (tradiționala strungăreață), sunt posibile cauze ale neplăcerilor. Poți chiar să ai anumite probleme care țin de lipsa concordanței dintre volumul dentar și dimensiunea oaselor maxilare, care reprezintă suportul de susținere a dinților. De asemenea, în ultimul timp chirurgia ortognata a luat amploare și a reușit să rezolve o paleta largă de probleme dentare, de respirație și nu numai.

 

Toate aceste probleme, indiferent de complexitatea lor, se pot rezolva cu ajutorul unui aparat dentar potrivit nevoilor tale, perioada purtării aparatului fiind dependentă de complexitatea acestora. De asemenea, știm cu toții că aspectul contează, iar aparatele sunt acum concepute pentru a fi pe placul fiecăruia. 

 

  1. Ești o persoană care vrea să-și păstreze secretele doar pentru ea? Atunci, la fel trebuie să fie și în cazul în care alegi un aparat dentar. Cel invizibil are o estetică plăcută și va fi greu de sesizat, iar tu te vei simți împăcată când îl vei purta. Însă, trebuie să-i cunoști și proprietățile –  Aparatele dentare invizibile, totuși, nu se potrivesc pentru orice problemă. Specialiștii le recomandă adulților care incongruențe dentare minore. El va fi acolo pentru tine și îți va alinia dantura, într-un mod plăcut, conferindu-i un zâmbet de invidiat.

 

  1. Eșți o persoană practică și orientată către rezolvarea problemelor? Atunci, ți se potrivește aparatul dentar metalic. Este prelucrat din oțel de calitate superioară. Este o soluție la îndemâna oricărui pacient, atât din punct de vedere al costurilor, cât și al rezolvării problemelor de natură ortodontică. Elasticele pentru brackeți se pot alege în diferite culori pentru a fi pe placul persoanei care îi etalează. Așadar, dacă nu te fereșți să-ți arăți aparatul dentar și vrei să-ți rezolvi în mod optim estetică dentară, alege-l cu încredere.
  2. Nu te sfiești să-ți arăți zâmbetul chiar dacă momentan nu este unul perfect? Atunci aparatul ceramic îți poate fi unul dintre cei mai buni prieteni în călătoria ta spre perfecționarea dentiției. Brackeții făcuți din ceramică policristalină sunt opaci, astfel vor fi observați mai greu. Este unul dintre aparatele cu care te vei simți foarte confortabil și îți va spori încrederea pe durata tratamentului ortodontic, deoarece problemele vor fi soluționate într-un timp record spre deosebire de celelalte tipuri de aparate. Evident, depinde și de problemele cu care te confrunți.

 

Indiferent de aparatul pe care alegi să-l porți și despre care crezi că te reprezintă, nu uita de controlul periodic și de îngrijirea atentă a danturii. Sfătuiește-te tot timpul cu medicul tău specialist, iar la final, rezultatul va fi pe măsura așteptărilor tale.

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie: clinica stomatologica unirii, cabinet stomatologic unirii

Alte Articole de 1214 :

Ghid complet de cadouri pentru Moș Nicolae

Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă și sunt atâtea lucruri de făcut. În general, luna decembrie este supranumită „luna cadourilor” și nu este departe de adevăr.