Stiai ca un plic de hartie te poate scoate din multe situatii de criza?

Sigileaza-ti documentele cu ajutorul unui plic

Un plic este unul din produsele de baza necesare intr-o companie. Cu toate ca ne aflam in era digitala, informatiile, documentele si contractele trebuie totusi sa fie disponibile si in format fizic. In functie de documentele trimise, se folosesc plicuri impartite in mai multe categorii, care fac diferenta si de care trebuie sa tineti cont la cumparare. Aceste produse sunt folosite de obicei de catre companii pentru a trimite de documente oficiale, dar si pentru invitatii, felicitari sau orice altceva ce vine din partea companiei tale sau chiar de acasa.

Dimensiunea unui plic este intodeauna mai mare decat formatul documentului pe care il expediezi.

plicPoate fi un model C4, folosit pentru documente A4, model C5 pentru documente A5 sau A4 indoite pe jumatate, C6 pentru carti postale, materiale de marketing sau documente impachetate in 3, model DL, cunoscut si ca cel pentru bani, disponibile in variante cu fereastra sau fara, si model cu burduf pentru expedierea unui volum mare de documente. Este foarte important sa stiti bine ce fel de document vreti sa trimiteti.

Dupa stabilirea dimensiunii necesare, va trebuie sa alegi unul dintre cele 3 tipuri de sigilare. Un model siliconic va avea o banda care se indeparteaza de partea adeziva si apoi se sigileaza (cea mai convenabila varianta). Alt tip de plic este cel autoadeziv, care dispune de adeziv pe doua parti ale sale, iar sigilarea se realizeaza prin unirea acestor doua parti. In plus, poti intalni si tipul de plic gumat, care necesita umezirea partii adezive pentru a putea sigila continutul.

Un plic standard repezinta cea mai des utilizata varianta

Datorita posibilitatii de a se mula pe cerinte, poti alege un plic din hartie alba sau kraft. Tipul kraft este de culoare maro si este folosit, in general, pentru expedierea documentelor (nu se poate vedea ce se afla in interior)

Cea mai variata gama de modele o gasesti la DPAP;

Categoria de plicuri vine in completarea tuturor produselor pentru birou disponibile la DPAP. Alege acum din diversele tipuri de plic puse la dispozitie pe platforma DPAP.

Fie ca esti in cautarea unui model A4 sau C4, C5, C6, DL, sau cu burduf, aici gasesti produsul potrivit nevoilor tale.
Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

DATE DE CONTACT

Nume: DPAP
Functie: Manager
Email: contact@dpap.ro
Telefon: 0217771122
Website: https://www.dpap.ro/
Cuvinte cheie: markere

Alte Articole de 810 :