Tablouri canvas pe panza

Storebrand.ro – produse de calitate acum si online

În calitate de artist, una dintre cele mai bune modalități de a-ți afișa talentele este pictura pe pânză. De la picturi în ulei magistrale până la amprente foto pe pânză, există acel ceva în acest material care dă un sentiment de prestigiu. Dar știați că pictura pe pânza este o dezvoltare destul de recentă în istoria artei?

Realizata din cânepă bine țesută – cuvântul pânză provine din latinul canabisul – intrat în uz comun în secolul al XVI-lea în timpul Renașterii italiene. Pictorii venețieni erau deosebit de dornici să folosească pânza, deoarece le era mai ușor de utilizat într-un mediu umed decât frescele (care se uscau greu în lagună) sau panourile din lemn (care absorbeau umezeala și se deformau). Aveau, de asemenea, o ofertă mare, ieftină, disponibilă ușor – având în vedere că materialul era folosit și pentru fabricarea pânzelor, iar venețienii erau cunoscuți pentru flota lor navală.

Există câteva alte avantaje ale pânzei care i-au facut pe artistii medievali sa făcut să înlocuiască încet panourile de lemn.O caracteristica importanta al materialului care este valabila astăzi este că pânza permite formate mai mari, cu portabilitate ușoară, deoarece acestea sunt ușoare și pot fi rulate.

Diversitatea modelelor o puteti descoperi si in magazinul nostru online www.storebrand.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Adrian
Functie: administrator
Email: office@storebrand.ro
Telefon: 0729432030
Website: www.storebrand.ro
Cuvinte cheie: tablouri living,tablouri canvas 5 piese,tablouri canvas pe panza

Alte Articole de 1169 :