Tichetele cadou de la firma reprezinta o rasplata apreciata de angajati

Pentru orice firma care isi respecta angajatii si isi permite sa ii rasplateasca prin diverse modalitati, tichetele cadou reprezinta o solutie ce ii multumeste de multe ori pe acestia.

Majoritatea angajatilor percep aceste tichete cadou de la firma ca pe un beneficiu modern. Sunt ideale pentru zilele de sarbatoare (8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun), iar persoanele care le primesc isi pot alege cadoul dorit dintr-o retea extinsa de parteneri.

Din perspectiva angajatului, unul dintre principalele avantaje ale tichetelor cadou de la firma este faptul ca acestea sunt lipsite de taxele pentru asigurarile sociale si de somaj. De altfel, cu aceste bonuri poti avea o putere mai mare de cumparare, iar posibilitatea de a cumpara din diferite domenii este una mare.

Din prisma angajatorului, un avantaj notabil este reprezentat de catre deductibilitatea fiscala. Totodata, tichetele cadou de la firma sunt primite mult mai bine de catre angajati, decat sunt cadourile clasice cu care de multe ori se poate risca.

Unde se pot folosi?

Privilegiul de care se bucura angajatorul sau persoana care primeste cadou aceste tichete, este varietatea de magazine partenere in care le poate utiliza. Astfel, se pot cumpara produse cum sunt articolele vestimentare sau incaltamintea, bijuteriile, cartile, jucariile, cosmeticele, aparate electronice sau electrocasnice, sau chiar decoratiuni si obiecte de mobilier.

Conform legii, tichetele cadou sunt eliberate si acordate in conformitate cu Legea nr. 193/2006 care prevede tichetele cadou si tichetele de cresa cu indicatiile OUG nr.58/2010 privind modificarea si completarea Codului Fiscal. Ele se pot utiliza pentru cheltuieli sociale, campanii de marketing, pentru protocol sau publicitate, campanii de promovare pe piete sau diverse studii de piata.

Este de mentionat aspectul valorii tichetelor cadou. Valoarea unui tichet nominal nu trebuie sa depaseasca 50 RON.

Putem astfel afirma ca oferirea tichetelor de masa reprezinta un dublu avantaj, atat pentru firma care le ofera, cat si pentru angajatii care au parte de ele.

DATE DE CONTACT

Nume: SEO Riders Active Soft Srl
Website: www.riders.ro
Cuvinte cheie: Tichete cadou

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...