Tipuri de shootere pe care le poti juca in 2019

shootere 2019

Shooterele au luat nastere la inceputul anilor ‘90, atunci cand Dune reusea sa ii cucereasca pe gameri. In cei aproape 30 de ani de viata, s-au extins atat de mult incat exista sute de jocuri, milioane de jucatori si foarte multi bani investiti in industria shooterelor.

Cei care doresc sa investeasca timp intr-un astfel de joc, trebuie sa stie ca exista mai multe tipuri de shootere, care mai de care mai interesante.

Care sunt principalele genuri de shootere?

Last person standing. Sunt jocuri de gen PUBG. Acesta este un joc complex si foarte interesant, in care multi oameni trebuie sa se lupte intre ei pana in momentul in care ramane ultimul in viata. Lucrurile sunt foarte complexe si interesante in joc, mai ales ca exista PUBG aimbot si multe detalii marunte care pot transforma pe oricine in castigator.

Military Simulation. Asa cum le spune si numele, sunt jocuri care simuleaza teatrele de razboi. De regula au detalii extrem de bune atunci cand vine vorba despre arme si tancuri, oferind strategii care mai de care mai complexe pentru jucatori.

Shoot’em up. Este un subgen in care eroul se poate misca intr-o incapere pe mai multe directii. Este Exista mai multe subgenuri ale acestuia, precum fixed shooters, scroling shooters sau run and gun.

Light gun shooters. Sunt shooterele care ii permit jucatorului sa traga folosindu-se de o arma care tinteste catre ecran. Foarte populare pentru o vreme, acestea au iesit din preferintele jucatorilor odata ce au aparut consolele de jocuri si detaliile grafice foarte bune.

First Person Shooter. Este genul de shootere caracterizat prin faptul ca pe ecran se vad doar mainile si arma eroului. Din FPS s-au dezvoltat o multime de subgenuri de jocuri, care mai de care mai interesante. Exemple notabile sunt Doom, Quake, Half-Life, Counter-Strike sau Call of Duty.

Third Person Shooter. Sunt jocurile in care eroul este vazut din exterior. O multime de jocuri ale prezentului sunt bazate pe acest gen, printre care si Apex Legends. Avantajele acestui tip de joc este ca ofera o libertate mai mare de miscare, posibilitatea de a folosi legend cheats cu usurinta si mult mai multe detalii grafice.

Hero Shooters. Este un subgen de shootere multiplayer, in care jucatorii se pot imparti in echipe si se lupta intre ei. In acest gen de jocuri pot fi amintite tot titluri precum Apex Legends, Pubg sau Fortnite.

Cu siguranta, shooterele sunt un gen important din cultura gamingului si pe langa subgenurile amintite mai sus, battlelog.co precizeaza ca exista zeci de alte varianta care mai de care mai interesante. Viitorul suna si mai promitator, in conditiile in care doar in Romania exista peste 100 de studio-uri care muncesc pentru a crea cele mai captivante jocuri. Tocmai de aceea, pasionatii de gaming nu au altceva decat sa astepte si sa se bucure din plin de pasiunea lor.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...