Toate informatiile necesare despre un curs auditor intern

Informatii generale despre un curs auditor intern

Un curs auditor intern reprezinta acel curs acreditat de Asociatia Nationala pentru Calificari (ANC) si este adresat tutror persoanelor care sunt interesate sa avanseze in domeniul activitatii de auditarii interne, dar si in cel al riscurilor, mai exact in managementul riscului bazat pe principiile auditului intern.

Pe parcursul acestui curs veti parcurge o anumita tematica, avand ocazia sa invatati inca de la prima ora sa definiti misiunea si obiectivele de audit iar la sfarsit, sa fiti capabil sa intocmiti un raport final.

Astfel, acest curs auditor intern de adreseaza personalului din domeniul auditarii interne, antreprenorilor dar si tuturor persoanelor care sunt interesate de implementarea acestei strategii de audit in carul organizatiei in care activeaza.

Care sunt obiectivele pe care ni le propunem sa le atingem impreuna?

In cadrul echipei celor de la Training Professionals, obiectivele colective in urma unui curs auditor intern seghideaza dupa o anumita disciplina cu scopul de a evalua si a furniza tipuri de servicii pentru asigurarea cu ajutorul urmatoarelor abordari pe care urmeaza sa le prezentam.

Astfel, programa cursului este o programa mai vasta in care trainerii profesionisti, pentru a facilita procedul se invatare si randamentul dumneavoastra vor imbina partea teoretica si partea practica.

Temele abordate cuprind subiecte precum notiunile de baza ale unui audit, tipurile de audit, modele si etape al unei actiuni de audit, managagementul riscurilor cuprinzand identificarea, remedierea si eliminarea acestora, modelul COSO, si nu in ultimul rand, procesul de raportare. Toate aceste teme se vor organiza pe zile.

La sfarsitul acestui curs veti avea de facut la proba practica un proiect individual sau de grupa pe baza informatiilor asimilate, cuprinzand diferite situatii in care sa aplicati in mod corect teoria.

Abilitatile dobandite te vor ajuta sa ajungi un profesionist in domeniu

In cadrul unui curs auditor intern, delegatii vor avea cunostintele necesare pentru:

• Explicarea liniilor directoare ale sistemelor de management de audit in conformitate cu legile aflate in vigoare, privitoare la confidentialitatea datelor cu caracter personal din cadrul unei companii;
  • Si descrierea aplicarii acestor linii directoare deprinse la nivelul unui curs de auditor intern.

Astfel, abilitatile dobandite sunt:

• Initia auditul;
  • Pregati activitatile de audit;
  • Desfasura activitatille de audit;
  • Pregati si distribui raportul de audit;
  • Finaliza auditul;
  • Si de a urmari procesul activitatii desfasurate de catre persoana care a terminat un astfel de modul.

Nu uitati ca este destul de important sa parcurgeti un curs auditor intern in cadrul unei agentii serioase care ofera acreditate in acest domeniu. Obtinerea diplomei pentru audit va va aduce o serie de avantaje. Inscrieti-va si veti descoperi mult mai multe pe parcurs.

Nume: Training Professionals
Functie: Manager
Email: office@training-professionals.ro
Telefon: 07233784342