Top 4 modele de telefoane cu memorie mare

telefoane cu memorie mare

Tinand cont de numarul mare de situatii in care este necesar sa fie salvate informatii in telefon, trebuie sa fie imortalizate anumite evenimente in format video sau in format foto pe telefonul mobil si de foarte multe ori se intampla ca spatiul de stocare sa nu fie suficient de mare.

Chiar daca sunt multe modele care permit folosirea cardului suplimentar de memorie, de multe ori acest card este cel care ocupa locul cartelei SIM si pentru cei care folosesc doua cartele aceasta este o problema majora. Dotarea telefonului cu o memorie interna suficient de mare pentru a stoca toate fisierele este un criteriu foarte important.

Top telefoane cu un spatiu de stocare mare

Potrivit TelefonSmart.ro, urmatoarele telefoane sunt optiuni bune pentru cei care urmaresc o memorie interna suficient de mare a telefonului:

  • Samsung Galaxy Note 9

In topul acelor telefoane cu memorie mare Samsung Galaxy Note 9 ocupa prima pozitie, avand memoria de 512 GB. O astfel de memorie este suficienta pentru a stoca inclusiv fisiere de dimensiuni extreme, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor fi pusi niciodata in dificultate in ceea ce priveste spatiul de stocare si de cele mai multe ori nu au nevoie de spatiu suplimentar obtinut cu ajutorul cardurilor de memorie.

In plus, acest telefon are si caracteristici premium, o camera foarte buna, de mari dimensiuni si un procesor care permite miscarea fluida a telefonului.

  • Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold ocupa de asemenea o pozitie fruntasa in top telefoane Samsung, datorita memoriei de 512 GB si caracteristicilor sale premium. Acest telefon are un display OLED de dimensiuni mari si o baterie de capacitate mare de 4235 mAh, care va ajunge pentru a rezista cel putin o zi la utilizari intense.

Telefonul dispune de un slot single sim, motiv pentru care nu permite si adaugarea cardurilor de memorie, insa spatiul suficient din interior face ca acest lucru sa nu fie necesar. Procesorul este

  • Snapdragon 855

Samsung Galaxy Note 10 Plus le ofera utilizatorilor o memorie interna de 256 GB

Samsung Galaxy Note 10 Plus are o memorie interna de 256 GB, ceea ce face ca acest telefon sa fie unul foarte bun pentru cei care au nevoie de spatiu de memorie mare. In plus, un alt aspect la fel de important este faptul ca aceste telefoane au si slot pentru card de memorie sau pentru dual sim, in functie de modul in care utilizatorul decide sa isi foloseasca telefonul.

Rezolutia camerei frontale este de 10 MP si acest dispozitiv asigura fotografii de foarte buna calitate, bazandu-se pe o rezolutie a camerei principale de 12+12+16, astfel incat toate imaginile sa fie clare.

Caracteristicile foto video fac ca acest telefon sa fie unul foarte avansat in ceea ce priveste performanta cu care sunt facute fotografiile.

  • Samsung Galaxy Note 10

Spatiul de stocare ramane insa neschimbat, fiind de 256 GB. De asemenea, se mentin proprietatile camerei si functiile acesteia. Se schimba, insa, memoria RAM, care este de 8 GB si nu de 10. Cu toate acestea, pentru cei care vor o varianta mai ieftina Galaxy 10 clasic este o optiune foarte buna.

Alte Articole de 1 :

venit-instabil

4 trucuri pentru un venit instabil

Cum faceti fata cheltuielilor cu un buget neregulat? Luati in considerare aceste patru strategii pentru a va ajuta sa bugetati cu un venit variabil si sa castigati incredere financiara. Este...

test-de-sarcina

Simptomele precoce ale sarcinii

Desi poate parea ciudat, prima saptamana de sarcina se bazeaza pe data ultimei perioade menstruale. Ultima ta menstruatie este considerata saptamana 1 a sarcinii, chiar daca inca nu ai fost...

pexels-curtis-adams-3773573

Mobila de bucătărie în sincron cu cea din living

De multe ori, în locuințele moderne, bucătăria este o extensie a sufrageriei. Așadar, tot mai mulți designeri de interior recomandă ca mobila sufragerie să aibă aceleași tonuri cu cea din...