Trendul anului 2020 sta intr-un set de lenjerii de pat bumbac

Lenjerii de pat bumbac au devenit extrem de utilizate in ultimii ani datorita raportului calitate-pret foarte bun pe care acestea le au. Bumbacul permite aerului sa patrunda in ele si asigura un somn linistit. Lenjerii de pat bumbac sunt extrem de apreciate datorita calitatii acestora si datorita faptului ca permit pielii sa respire, oferindu-va un somn odihnitor si relaxant. Pe timp de iarna, aceste produse reusesc sa ofere caldura, iar vara o senzatie de racoare.

De ce sa alegi lenjerii pe pat bumbac?

Daca si tu preferi sa-ti achizitionezi produse fabricate printr-o metoda cat mai naturala in defavoarea celor artificiale, atunci bumbacul este materialul potrivit. Pe langa faptul ca fibrele din componenta bumbacului sunt hipoalergenice, acestea nu contin nici substante chimice care sunt asociate unei productii de poliester. Datorita faptului ca este un produs natural, lenjerii de pat bumbac ieftine sunt usor de intretinut si se curata fara probleme in apa fierbinte.

Cu toate acestea, fiind fabricate dintr-o fibra subtire, aceste asternuturi pentru dormitor nu este chiar atat de durabila pe cat este cea din poliester.

In alta ordine de idei, bumbacul egiptean sporeste cu mult meritul acestei aceste asternuturi pentru dormitor, deci este foarte important sa nu uitati sa aveti in vedere si acest aspect atunci cand va achizitionati aceste asternuturi.

Cum trebuie ingrijite corespunzator aceste asternuturi pentru dormitor?

Pentru a pastra calitatile acestor lenjerii de pat bumbac trebuie sa o intretii corespunzator:

Citeste instructiunile de spalare. Inainte de a o spala sau utiliza trebuie sa citesti instructiunile care vin cu aceasta. Acestea se gasesc pe eticheta produsului sau vin impreuna cu acesta odata cumparat. Este important sa respecti instructiunile de utilizare deoarece fiecarematerial si model are modul sau special de ingrijire. Pe aceste instructiuni vei gasi informatii precum: materialul, culoarea, firele. De aceea urmareste cu atentie ce este recomandat cand vine vorba de ingrijire;

Temperatura adecvata. Cum spuneam anterior, conform instructiunilor, fiecare acesternut are modul sau de spalare. Temeratura joaca un rol important, iar de obicei se recoamnda ca aceste asternuturi din fibra de bumbac sa fie spalate cu apa calda. Niciodata fierbinte deoarece se poate micsora sau sa isi piarda culoarea. Daca asternutul prezinta detalii decorative in plus cum ar fi o broderie atunci alege un program potrivit pentru rufe delicate;

Spala doar lenjerii de pat bumbac. Evita sa mai adaugi altceva atunci cand speli asternuturile. Nu le spala cu prosoape, tricouri sosete sau pulovere. Aceste materiale pot lasa scame care se vor prinde de asternut. De asemenea, spala asternutul imediat dupa ce l-ai scos din ambalaj.

DATE DE CONTACT

Nume: Patone.ro
Functie: Manager
Email: contact@patone.ro
Telefon: 0726513956
Website: https://www.patone.ro/
Cuvinte cheie: lenjerii de pat bumb,c, lenjerii bumbac, lenjerii pat din bumbac, lenjerii de pat bumbac 100%, lenjerii de pat bumbac ieftine, lenjerii bumbac 100%

Alte Articole de 810 :