Trenduri in amenajarea birourilor in 2020

Fiecare an aduce cu sine modificari ale stilurilor precedente in ceea ce priveste amenajarea birourilor. Am trecut de-a lungul timpului printr-o serie ampla de modificari, care au impus deopotriva culoarea, forma si stilul. Interesant este faptul ca nu doar companiile mari par sa se conformeze tendintelor, ci si firmele mai mici, care isi doresc sa iasa in evidenta prin bun gust si prin alinierea la stilurile moderne.

Tendintele anului 2020 in amenajarea birourilor

Anul 2020 aduce in prim plan ideea de sustenabilitate. Din ce in ce mai mult, poate mai mult decat oricand, se marseaza pe materiale care sa reziste in timp si care sa nu necesite consumuri mari in ceea ce priveste mentenanta. Ideea centrala aduce in prim plan utilizarea materialelor ecologice, cumulate cu un plus de stralucire adus de materiale moderne.

Tendintele anului 2020 creaza o legatura fina intre pastrarea unui mediu inconjurator sigur, concomitent cu pastrarea unui mediu interior curat. Practic stilul modern dictat de tendinte te obliga discret sa pastrezi de-a lungul timpului frumusetea stilului ales, iar aici intervine necesitatea de a apela la o firma profesionala de curatenie birouri, care sa fie familiarizata cu mentenanta  obiectelor de amenajare interioara. Daca birourile dumneavostrat se afla in Bucuresti sau Judetul Ilfov, va recomandam firma Conex Clean.

Minimalismul in 2020

Ideea de minimalism ramane si anul acesta una dintre cele mai importante. Spre deosebire insa de tonul neutru de pana acum, cu doar putine deraieri de culoare, pare ca revin nuantele puternice, iar cromatica imbie la imaginatie. Decoratiunile pastreaza linii fine, calde si rotunjite, creand astfel un spatiu primitor chiar in interiorul biroului tau. Nu trebuie sa va temeti ca prea multe decoratiuni inseamna mai multa munca in ceea ce priveste curatenia, deoarece o firma de curatenie poate fi salvatoare, oricare ar fi tendinta pe care vreti sa o adoptati la nivel de amenajare a biroului.

De fapt, exact aceasta este si directia in care mergem in viitor in ceea ce priveste amenajarea birourilor. Cumva ideea de a crea un birou “ca acasa” a devenit un soi de ideal. Este nevoie sa iti oferi tie un spatiu in care sa te simti ca acasa, in care sa lucrezi cu spor si in care sa te simti confortabil. Planta pe care o igrijesti, de pe birou, cana preferata de cafea, canapeaua din piele ecologica si perna rosie aruncata diafan pe un colt al acesteia, toate aceste lucruri creaza o imagine idilica a spatiului in care petreci aproximativ 8-10 ore pe zi.

Pe de alta parte, aceleasi tendinte dicteaza si imaginea unui birou in care clientul sa se simta ca acasa, in care sa gaseasca confort si bun gust, traind astfel o adevarata experienta si nu o corvoada. Birourile s-au schimbat mult de-a lungul timpului si este lesne de inteles faptul ca dorinta majora este aceea de a oferi tuturor o senzatie speciala de bine, care sa ramana intiparita in memorie, acest lucru constituind o  metoda eficienta de promovare.

Culori si texturi pentru amenajarea birourilor in 2020

Daca pana nu demult majoritatea birourilor pastrau nuante neutre sau pasteluri simple, pare ca in 2020 culorile predominante vor fi cele aprinse, nuantele tari si combinatiile inedite. Mov-mustar, rosu-albastru, acestea par a fi nuante indraznete ce capteaza atentia oricui. Ca idee si ca inspiratie, culoarea anului 2020, desemnata de catre institutul Pantone Color, este albastrul clasic.

La nivel de materiale: catifeaua de calitate, pielea ecologica, marmura si granitul par a detine suprematia la nivel de amenajare. Elementele decorative cromatice se pastreaza si in 2020, in nuante puternice de argintiu, auriu sau aramiu.

Tendintele pentru amenajarea birourilor in 2020 par sa fie directionate catre a oferi o experienta memorabila utilizatorilor, constituind o adevarata carte de vizita atat pentru marile companii, cat si pentru micii intreprinzatori.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de AllinMedia:

Asa cum se intampla cu multe obiecte din casa, incaltamintea este adesea dificil de organizat, mai ales cand nu exista spatiu exclusiv pentru ea.
RedOwl este primul atelier ce construieste o oferta pe laturile acestui concept. Lemnul este prelucrat exclusiv de noi si pregatit spre a fi imbogatit prin pict
Romania incearca din ce in ce mai mult in ultimii ani sa se apropie, ca si celelalte state europene, de conceptul zero waste si sa implementeze in mod eficient
De 2 ani si ceva, sunt antreprenor, mester si artist amator, full time job la RedOwl, alaturi de colegul meu – aici prelucram lemnul si executam Pictura pe Lemn
Evolutia continua a internetului si a erei digitale a condus la dezvoltarea a tot mai multor afaceri online. Fie ca e vorba de un magazin, un portal sau