Trucuri financiare simple și la îndemâna oricui prin care îți poți crește nivelul de economisire

Trucuri financiare simple

Mai bine decât să te plângi de lipsa banilor nu mai bine te gândești cum ai putea să-ți crești nivelul de economisire, astfel încât să ai parte de abundență financiară? Viața ne oferă o multitudine de mici trucuri prin intermediul cărora putem scădea nivelul consumului propriu în vederea creșterii nivelului de economisire.

Chiar și un credit rapid (pikavippi), dacă este folosit exact atunci când este mai mare nevoie, cu siguranță că o să-ți ofere posibilitatea de a face economii (mai ales dacă face parte din categoria celor care nu sunt purtătoare de dobândă). De aceea, dacă ți-ai propus ca viața ta financiară să beneficieze de o creștere importantă, atunci ia în calcul aceste câteva trucuri financiare care-ți pot oferi posibilități multiple pentru a te bucura de o existență cât mai frumoasă și mai confortabilă!

  • Nu opta niciodată pentru un card de credit, dacă știi că ești un fan/ o fană a cumpărăturilor – este foarte riscat să deții un astfel de instrument financiar, pentru că ofertele promoționale, de tipul celor “produse în rate fără dobândă” sunt niște capcane pentru finanțele tale.
  • Renunță la abonamentele scumpe de telefonie mobilă – acestea nu fac decât să-ți scoată din buzunar o mulțime de bani, în condițiile în care acasă dispui de un abonament de internet care-ți oferă acces la wi-fi (ceea ce înseamnă net nelimitat). Iar pentru deplasările în care ai nevoie de internet, cartelele pre-plătite vin cu opțiuni de top, care-ți oferă zeci de Giga de internet.
  • Cumpără cumpătat, în mod constant și niciodată altceva decât este pe lista de cumpărături – având atât de multe tentații în magazine, cu siguranță că o să-ți fie foarte greu să reziști cu banii în buzunar. De aceea, cumpărăturile în mod cumpătat o să-ți ofere șansă de a strânge mai mulți bani, care, pe viitor îți vor oferi siguranță și stabilitate. Ceea ce prezintă mult mai multe avantaje decât să consumi banii pentru niște plăceri de moment.
  • Dacă nu poți ține cheltuielile sub control apelează la ajutorul aplicațiilor profesioniste de gestionare a banilor – poți să optezi pentru site-urile de comparație prețuri ale acelor produse și bunuri pe care la folosești în mod curent ori poți alege să-ți instalezi un manager de cheltuieli, care să-ți ofere la fiecare sfârșit de lună un grafic al cheltuielilor făcute și care să-ți ofere posibilitatea de eficientizare a acestora.
  • Plătește facturile atunci când îți ajung la cutia poștală – este singura modalitate prin care poți să ai siguranța că acestea vor fi acoperite în termenul de grație care îți este oferit de către furnizor. În plus, știindu-te în siguranță din acest punct de vedere, o să te poți concentra mult mai bine asupra nivelului de economisire, astfel încât să poți identifica și alte modalități de a strânge mai mulți bani.

În general trebuie să ai grijă de modul în care îți cheltui banii, pentru că este mult mai important să eviți orice formă de consum care să se bazeze pe achiziții de moment, fără să existe o analiză în acest sens în dauna strângerii acelor bani pentru acele perioade în care chiar o să ai mare nevoie de aceștia. Având un nivel de economisire constant, viața ta se va desfășura într-un mod confortabil și avantajos, ceea ce îți va oferi posibilități financiare vaste de a te bucura cu adevărat de ceea ce este important în existența ta!

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...

sfaturi-redactare-cv

5 sfaturi de redactare a CV-ului

In aceasta era digitala, regulile pentru redactarea CV-ului s-au schimbat. Desi multe despre CV pot parea la fel, exista lucruri pe care tu, in cautarea unui loc de munca, trebuie...