Tu ce carti citesti?

conversatii-cu-dumnezeu

Ceea ce citim are sau poate avea o influenta majora asupra noastra. Cartile sunt un izvor nesecat de cultura, insa nu toate spun ceva care chiar sa te ajute, sa iti foloseasca. Daca unele sunt pentru relaxare, exista si carti care trateaza subiecte mai profunde, care te fac sa meditezi si sa te gandesti la viata ta.  Tu ce carti citesti? Preferi sa citesti ceva usor, ca sa treaca timpul, sau optezi pentru cele care te pot ajuta sa iti cladesti o persoanlitate, sa devii mai bun ca persoana?

Mai mult ca sigur ai auzit despre cartea Conversatii cu Dumnezeu. De fapt este vorba despre trei volume, extraordinare dupa parerea mea. Gasesc aceste carti ca fiind cea mai buna modalitate de a invata cum sa te autoanalizezi, cum sa privesti lucrurile care conteaza cu adevarat din cea mai buna perspectiva. Iti recomand sa iti faci timp sa citesti aceasta carte, mai ales daca te incadrezi in categoria de persoane care sunt interesate de tot ceea ce are legatura cu viata si dragostea, cu binele si raul, dar mai ales cu pacatul si vina. Fara indoiala si tu ti-ai pus la un moment dat diverse intrebari legate de anumite subiecte de tin de casatorie, bani, iubire, sanatate, putere, despartiri, dar mai alesde viata de acum si de cea de dincolo.

Conversatii cu Dumnezeu – o carte profunda

Desi titlul ar putea parea mai mult ceva ce tine de ramura SF-urilor, sfatul meu este sa nu tragi concluzii prea repede. Ai ramane surprins de adevarul pe care il contin cele trei volume din care este alcatuita cartea Conversatii cu Dumnezeu.

Multi vad o astfel de conversatie imposibila si considera multe subiecte neimportante, insa se conving ca nu este deloc asa abia dupa ce citesc carti scrise in aceasta maniera. Cu toate ca deseori ne mintim ca nu conteaza chiar orice mic detaliu din viata, orice greseala ne face sa ne dam seama ca de fapt cautam o cale prin care sa ne convingem ca viata e asa cum vrem noi sa o vedem.

Daca unii interpreteaza anumite intamplari ca semne trimise de Dumnezeu pentru a ne destepta, majoritatea alege sa le primeasca in calitate de atentionari provenite din alte surse. In general cautam sa gasim justificare pentru anumite lucruri in cele ce ne inconjoara, in oameni, in situatii.

Numai cei ce reusesc cu adevarat sa cunoasca si sa patrunda in esenta celor trei surori Bucuria, Adevarul si Dragosteaajung sa inteleaga viata asa cum este cu adevarat, dar mai ales sa invete sa o traiasca frumos. Aceasta categorie de subiecte ajunge sa fie analizata si discutata mai ales in momentele de cadere profunda, precum sunt cele prin care a trecut scriitorul cartii.

Toate adevarurile suparatoare ce ne coplesesc si ne macina reprezinta de fapt calea prin care putem sa ne redresam, sa ne punem pe picioare, sa intelegem viata in adevarata ei esenta pentru a o putea trai asa cum ar trebui.

Iti recomand sa citesti aceasta carte mai ales daca esti in cautarea unei surse interminabile de energie. Cred ca este una dintre cele mai inspirate trilogii ce trateaza subiecte atat de profunde pe care am avut ocazia sa o parcurg in ultimii ani. Gasesti cartea Conversatii cu Dumnezeu, in toate cele trei volume, la preturi accesibile pe pagina editura-foryou.ro.

Alte Articole de 1 :

Makita HR2470 si Bosch GBH 2-26 DFR (1) (1)

Makita HR2470 sau Bosch GBH 2-26 DFR?

Un ciocan rotopercutor se situeaza undeva la mijloc intre o bormasina cu percutie si un demolator. Asa cum probabil stii deja rotopercutoarele pot avea sisteme de prindere diferite si se...