Un nou hit romanesc este lansat azi

Melodia intitulata “Iarta-ma” va fi lansata pe data de 22 noimbrie si va exprima intr-un mod artistic sentimentele ce ne apasa dupa o despartire sanatoasa. Fiecare dintre noi trece la un moment dat printr-o despartire si trairile pe care le avem in acel moment sunt de nedescris. Vindecarea unei inimi frante este foarte dificila, iar artistul nostru indragit, Jorge, ne va aduce “tratamentul”.

Povestea se centreaza asupra unei despartiri ce ne face bine. De-a lungul vietii intampinam relatii ce ne consuma, ce ne fac rau, iar despartirile sunt cele mai bune solutii. La un anumit moment, a spune “gata” este cea mai buna solutie pentru a putea trece mai departe si pentru a ne putea trai viata in armonie.

De multe ori traim cu impresia ca doar perechea noastra a gresit si ca noi suntem nevinovati. Cand o relatie nu merge bine, ambele persoane gresesc, pentru o viata fericita este nevoie de compromisuri. A spune “iarta-ma” este un semn de curaj, nu de slabiciune, prin a iti recunoaste greselile castigi mai mult decat ti-ai putea inchipui si de multe ori evitam aceste cuvinte din orgoliu.

Atat melodia, cat si videoclipul, au un mesaj mult mai profund ce trebuie urmat. Artistul doreste sa motiveze persoanele ranite sa mearga mai departe. Muzica este cel mai bun tratament pentru o inima ranita, iar artistul aduce melodia perfecta ce trasmite prin intermediul versurilor motivatia de care avem nevoie pentru a putea trece peste o despartire.

Dupa o despartire, ramanem cu regrete si sechele, ne punem o multime de intrebari si ne facem o multime de scenarii cu replici pe care le-am fi putut folosi, insa am ales sa plecam fara sa spunem nimic. Sfatul cantaretului, trasmis prin intermediul versurilor, este sa alegem sa fim curajosi si sa spunem un simplu “iarta-ma”. Aceste cuvinte sunt cel mai bun remediu pentru a preveni avalansa de regrete viitoare.

Se pare ca si artistul a trecut prin clipe grele si a compus melodia din suflet, bazandu-se pe experienta personala, la final rezultand o melodie de exceptie,  fiind prima melodie compusa in intregime de el, de la versuri, pana la orchestratie. Dorinta acestuia este ca piesa sa fie un remediu pentru persoanele ce au trecut printr-o despartire sau care au anumite persoane pe care nu le-au iertat.

Amintirile ne rascolesc cel mai mult si acea suferinta ne-o cream singuri alegand sa ne gandim la clipe petrecute in trecut. Din pacate, de cele mai mutle ori ne amintim evenimentele triste si acest lucru ne tine pe loc, ne opreste din a ne trai viata cum trebuie si ramanem cu regrete. Jorge lanseaza piesa pentru a ne ajuta sa depasim mai usor clipele in care ne este dor si ne gandim la cum ar fi fost viata noastra daca am fi ales alta cale in momentele in care am avut de ales. Titlul melodiei, ce marcheaza si cea mai dificila afirmatie, “Iarta-ma”, este solutia pentru a ne deschide ochii si inima in a ne ierta pe noi insine sau pe persoana pe care o consideram vinovata de tristetea noastra.

Cu toate ca nu are intotdeauna succes international, muzica romaneasca ne unge pe suflet si va fi cel mai bun tratament pentru o inima ranita si pentru a putea sa trecem mai usor peste suferintele aduse de despartiri.

Alte Articole de 571 :