Unde gasesc servicii de inchirieri auto fara card de credit in Alba Iulia?

In acest moment, sunt foarte multe orase in Romania, care nu inchiriaza autovehicule decat pe baza cardului de credit. Aceasta situatie se aplica de la orasele mari, pana la orasele mai mici. De aceasta data, ne vom lega mai mult de sistemul de rent a car din orasul Alba Iulia.

Pentru ca in orasele mari din Romania, exista foarte multe companii de inchirieri auto si desigur… Printre acestea sunt foarte firme care ofera posibilitatea de a inchiria fara cardul de credit, nu vom dezbate aceasta problema. In acest articol ne vom referi la situatia din rent a car-ul oraselor mai mici si ne vom axa fix pe situatia din orasul Alba Iulia.

Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram mai mult in subiectul articolului!

De ce trebuie eliminat cardul de credit din domeniul de rent a car din Alba Iulia si unde gasesc firma care sa ofere aceste servicii?

Inainte de toate, trebuie inteles ca aceasta modalitate de inchiriere incurca extrem de mult clientul. Vedeti de ce, citind randurile urmatoare…

De ce trebuie eliminat cardul de credit din serviciul de inchirieri auto din Alba Iulia?

Orice serviciu trebuie realizat cat mai fluid posibil. Din pacate, piata de rent a car din orasele mai mici din Romania ( iar de aceasta data din Alba Iulia ), nu exista fluiditate. Indiferent de situatie, in momentul in care clientul alege un domeniu, acesta va trebui facut cat mai usor posibil. Din pacate, domeniul de inchirieri masini din Alba Iulia a ramas in urma cu 20 de ani. Este acelasi nivel de servicii de inchirieri auto. Si mai mult de atat, toate aceste servicii sunt oferite de toate companiile. Astfel, clientul nu va avea niciodata de unde alege.

IN ACEST MOMENT CARDUL DE CREDIT INCURCA EXTREM DE MULT CLIENTUL!

De ce?

In primul rand, nu toti clientii ce apeleaza la serviciile de inchirieri auto din orasul Alba Iulia, au in posesie un card de credit. Acest lucru, inseamna cerere nesatisfacuta. Si credeti-ne ca este pacat! Anual sunt 300000 de turisti, ce viziteaza orasul Alba Iulia. Dintre acestia ( va spunem noi ), doar jumatate detin un card de credit.

Imaginati-va cati din clientii care viziteaza acest oras pot sa inchirieze o masina, daca nu detin un asemenea card. Deci, dupa cum vedem sunt foarte multe persoane, care probabil isi doresc sa apeleze la acest serviciu, dar nu au cum.

Cand a fost introdus cardul de credit in serviciul de rent a car si care a fost scopul lui?

Imediat dupa ce a aparut cardul de credit a fost introdus in sistemul de rent a car. Prima sa folosinta a fost in anul 1997. In Romania a ajuns totusi, putin mai tarziu. El a avut ca scop principal blocarea garantiei auto.

Pe parcurs utilitatea lui in sistemul de inchirieri auto a disparut complet. Se semneaza un contract de inchirieri auto, iar garantia si suma de inchiriere se poate lasa CASH.

La sfarsitul inchirierii, tranzactia se incheie, iar compania de rent a car va returna clientului garantia auto. Dupa cum vedem, totul este mai simplu si fara batai de cap.

Unde gasim firma de rent a car din Alba Iulia, care sa ofere servicii de inchirieri auto fara card de credit?

In primul rand, pana acum trei luni nu exista nici o companie, care sa ofere servicii de inchirieri masini fara card de credit in Alba Iulia. Deci, daca doreai sa inchiriezi o masina in acest oras, nu aveai de unde, decat pe baza cardului de credit.

Intre timp lucrurile au mai evoluat si credem noi, ca si firmele de inchirieri auto au inteles ca trebuie sa adopte urmatoarele idei de baza in business:

  • acelasi nivel de servicii ca si in orasele mari ale Romaniei
  • sa ofere clientilor posibilitatea de a alege

Deoacamdata, singura companie care ofera servicii de rent a car fara a fi nevoie de un card de credit, se numeste Rent-4U. Cum am spus si mai sus, acest sistem este implementat doar de 3 luni si speram ca pe viitor sa le adopte si celelalte firme din Alba Iulia.

Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsitul articolului! Speram ca acest subiect sa va fi fost de folos si va dorim in continuare drum intins!

DATE DE CONTACT

Nume: Serdin Liviu
Functie: Fondator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233
Website: http://www.rent-4u.ro/
Cuvinte cheie: inchirieri auto fara card de credit alba iulia, inchirieri masini fara card de credit alba iulia, rent a car fara card de credit alba iulia

Alte Articole de 1101 :