Unde pot inchiria o masina in orasul Alba Iulia?

In prezent, in orasul Alba Iulia sunt foarte putine companii de rent a car,… Care sa ofere un pachet complet de servicii de inchirieri auto. Iar, pentru ca nu exista,… Va vom prezenta compania de inchirieri masini, Rent-4U, ce acopera toata gama de servicii in orasul Alba Iulia.

Ea ofera un sistem complet si complex de pachet din zona de inchirieri auto. De la platforma Rent-4U System, la pachetul de inchirieri pe termen scurt, Just Go, compania are un singur scop: Sa distribuie clientilor un modul complet in domeniul de inchirieri masini pentru orasul Alba Iulia.

Cine este Rent-4U si ce servicii de inchirieri auto ofera in orasul Alba Iulia?

Cu totii cunoastem scopul unei companii: Sa faca profit! Este cel mai simplu lucru de inteles. Nu conteaza ce vinde, cum vinde. Ideea este sa obtina aceasta suma de bani. In cazul firmelor de rent a car, profitul se obtine foarte clar prin inchirierile auto. Marea problema vis a vis de aceste companii, este ca nu incearca sa multumeasca toti clientii.

Ceea ce Rent-4U aduce pe piata de rent a car din Alba Iulia,… Este un sistem cu totul inovativ. Acest proiect este realizat pentru a ajuta in primul rand populatia din acest oras si pentru a obtine un venit suplimentar.

Platforma Rent-4U System ( rent a car pentru persoane fizice ), implementata in Alba Iulia

Aceasta platforma este nou creata pe site-ul rent-4u.ro si aduce o noua oportunitate persoanelor fizice. Prin acest sistem, acum, persoanele fizice pot obtine un venit suplimentar prin inchirierea masinilor proprii.

Pentru a inchiria masina, va trebui sa fiti cetatean din Alba Iulia!

Regulile de baza pentru a va putea inscrie pe platforma Rent-4U, este sa fiti cetatean din Alba Iulia si… Sa aveti o masina proprie. Acestea sunt primele elemente de care trebuie sa tineti cont.

Urmatoarele conditii sunt:

  • Va trebui aveti masina inscrisa in orasul Alba Iulia
  • Va trebui ca autovehiculul sa nu fie mai vechi de 2016
  • Va trebui ca verificarile masinii sa fie realizate la zi ( RCA, ITP )

Acestea sunt singurele conditii. Documentele se trimit la adresa office@rent-4u.ro, iar un agent va va raspunde in cel mai scurt timp.

Rent a car fara garantie si fara card de credit in orasul Alba Iulia

Rent-4U este una dintre putinele companii de inchirieri auto, care… Aduce modulele fara garantie si fara card de credit in orasul Alba Iulia. De acum inainte, clientii care apeleaza la serviciile de inchirieri auto, in acest oras vor avea posilitatea:

  • De a inlocui Garantia auto ( care este senzational de mare ), cu asigurarea zilnica
  • De a inlocui cardul de credit, cu posibilitatea de a plati CASH

Serviciile de rent a car pentru Alba Iulia constituie un pachet complet, ce satisface nevoile tuturor clientilor.

Veti gasi autovehicule disponibile tot timpul!

Se intampla extrem de des ( mai ales in perioada de sezon ), sa aveti nevoie de o masina de inchiriat. De foarte multe ori in aceste perioade, flotele companiilor de inchirieri auto sunt ocupate in totalitate.

Platforma Rent-4U System implementata in orasul Alba Iulia, ne ajuta extrem de mult sa acoperim intreaga cerinta a pietei. Astfel, ca atunci cand flota noastra va fi in totalitate ocupata,… Va exista posibilitatea de a inchiria de la o persoana fizica, masina dorita.

Deci, niciodata nu veti pleca de la noi, fara sa inchiriati autovehicul dorit!

Cam acestea au fost informatiile noastre. V-am prezentat cu aceasta ocazie compania noastra de inchirieri auto,… Cu servicii complete de rent a car, din orasul Alba Iulia. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la finalul articolului!

 

DATE DE CONTACT

Nume: Serdin Liviu
Functie: Administrator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233
Website: https://rent-4u.ro/
Cuvinte cheie: rent a car alba iulia, inchirieri auto alba iulia, inchirieri masini alba iulia, masini de inchiriat alba iulia

Alte Articole de 1101 :