Unde pot traduce in regim de urgenta in orasul Bucuresti?

In prezent sunt foarte putine birouri de traduceri in orasul Bucuresti, ce realizeaza servicii de traduceri in regim de urgenta. Va vom prezenta de aceasta data, una dintre putinele agentii de traduceri… Ce are posibilitatea de a pune la punct sistemul de urgentare a traducerilor. Cum se intampla acest mod de lucru si cat de repede pot fi realizate traducerile, veti vedea in randurile de mai jos.

Traduceri in regim de urgenta pe calea Dorobanti, Bucuresti

Agentia de traduceri se numeste AQualityTranslation. Sediul central pentru aceasta companie de traduceri se afla in Bucuresti pe calea Dorobanti, nr. 36-40. Isi desfasoara activitatea de peste 7 ani in acest domeniu si are 3 puncte de lucru: Otopeni, Popesti-Leordeni si Bucuresti. Nu are rost mai departe sa va plictisim cu istoricul firmei sau cu portofoliul ei,… Asa ca, vom trece la ceea ce va intereseaza:

Cat de repede pot face traducerile in regim de urgenta la acest birou de traduceri?

Bun. In primul rand, pentru fiecare limba in parte va exista cate un traducator separat. Desigur, cand spunem fiecare limba in parte, ne vom referi la limbile de inalta circulatie. In aceasta lista, vor fi incluse urmatoarele:

• limba engleza, italiana, germana, portugheza, spaniola – traducerile pentru aceasta limba pot fi realizate in doua ore ( maxim patru pagini )
  • limba araba, chineza, japoneza, suedeza, norvegiana – in cazul acestor limbi straine, timpul cel mai mic pentru realizarea traducerilor, va fi de 6 ore ( un numar maxim de 3 pagini )

Acest timp este posibil, datorita faptului ca agentia de traduceri dispune de un numar de 12 traducatori interni. In prezent, sunt doi traducatori de limba engleza si doi de limba germana, apoi… Cate un traducator pentru fiecare limba enumerata de noi in lista de mai sus.

Pentru alte limbi straine, nivelul de predare va putea fi la fel de urgentat, dar… La fiecare limba, va fi diferi numarul de ore.

Cat vor costa traducerile realizate in regim de urgenta si care este modalitatea de lucru?

Traducerile pot fi livrate catre noi si pot ajunge prin curier rapid catre dumneavoastra

Aici, conteaza foarte mult ce alte servicii sunt adaugate pentru a urgenta si mai mult situatia. Spre exemplu, traducerile pot fi predate la dumneavoastra acasa sau la sediu. Biroul nostru de traduceri se afla in apropiere de Piata Romana, ceea ce inseamna ca putem acoperi rapid intregul Bucuresti. Costul pentru a livra traducerile catre dumneavoastra va fi de 40 de Ron, pe setul de documente.

De regula, pretul pentru un curier rapid este de 60 de Ron pe transport. In situatia noastra, pretul curierului pentru livrarea – predarea traducerilor, va fi de 80 de Ron. In aceasta situatie urgentati si mai mult traducerea, economisind inca 40 de Ron.

Ce preturi au traducerile urgente?

Dupa cum stiti deja, preturile traducerilor nu sunt fixe. Spre exemplu, pretul unei traduceri de limba engleza va fi de 30 de Ron. De asemeni, in cazul traducerilor de limba araba, tariful va fi de 65 de Ron pe pagina. Dupa cum vedeti, exista o diferenta de 35 de Ron. In randurile de mai jos veti vedea pretul pe pagina pentru fiecare limba in parte. Toate tarifele vor fi prezentate pentru documentele realizate in sistem de urgenta.

1. traducerile urgente in limba engleza au pretul de 50 de ron pe pagina
  2. pentru limba franceza, traducerile vor avea tariful de 60 de ron pe pagina tradusa
  3. in cazul limbii germane, italiene si spaniole pretul va fi de 65 de ron

Acesta este pretul pentru limbile ce pot fi realizate in cel mult doua ore, de la data predarii.

In cazul limbilor, ce pot fi realizate in cel mult 3 ore de la data predarii, veti avea urmatoarele tarife:

1. traducerile urgente pentru limba araba, vor avea tariful de 90 de Ron pe pagina
  2. pretul traducerilor pentru limbile norvegiana si suedeza va fi de 100 de Ron pe pagina tradusa
  3. tariful pentru traducerile din limbile chineza si japoneza va fi de 110 Ron pe pagina

Dupa cum vedeti, pretul traducerilor realizate in regim de urgenta sunt cu 60% mai mult.

De ce costa atat de mult traducerile realizate in regim de urgenta?

Din pacate, raspunsul este unul simplu. Pentru a realiza o traducere urgenta, va trebui sa se intrerupa intreaga activitate. Acest lucru inseamna ca tot programul obisnuit al traducatorului va fi suspendat, iar acesta va trebui sa… Preia mai departe traducerea urgenta.

Cam atat despre acest articol. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la final!

Nume: george ionescu
Functie: Administrator
Email: aquality.traduceri@gmail.com
Telefon: 0741271233