Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

ecomunicate

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles.

Acest eveniment este considerat unul dintre cele mai importante ale anului, astfel încât specialiști din domeniu și simpli fani fac diverse previziuni. Tocmai din acest motiv, rezultatele de la Premiile Oscar au fost incluse și la pariuri online.

Așadar, pariurile pe Gala Premiilor Oscar 2021 pot fi făcute pe platforma operatorului de jocuri de noroc NetBet.

Aici, utilizatorii pot paria pe rezultatele de la cele mai imporante categorii – cel mai bun film, cel mai bun actor, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor, cel mai bun actor și actriță într-un rol secundar, cel mai bun documentar, cel mai bun film internațional,  cel mai bun scenariu, cel mai bun film animat și multe altele.

Nomadland, marele favorit la câștigarea Premiului Oscar la categoria cel mai bun film

Potrivit cotelor din secțiunea NetBet pariuri sportive, Nomadland este principalul favorit să câștige Premiul Oscar la categoria cel mai bun film. Nomadland are cota 1.25 și depășește filmele The Trial of the Chicago 7 (cota 7.00), Promising Young Woman (cota 11.00), Minari (cota 13.00), Judas and the Black Messiah (cota 17.00), Mank (cota 26.00), Sound of Metal (cota 34.00) și The Father (cota 67.00).

Nomadland este un film ce a produs multă emoție în rândul criticilor. El prezintă povestea unei femei care a pierdut aproape tot ce avea în timpul unei crize financiare. Din acest motiv, ea vinde tot ce i-a mai rămas, își cumpără un VAN și pornește într-o călătorie spre Vestul Americii ca nomad. E un film despre provocările vieții și despre felul în care te ridici când ești doborât și a stârnit numeroase recenzii pozitive. Din acest motiv, a fost premiat la Festivalul de Film de la Veneția, dar și la Toronto. De asemenea, a primit și Globul de Aur.

La categoria cel mai bun actor, marele favorit este Chadwick Boseman, pentru rolul din Ma Rainey’s Black Bottom. El are cota 1.05 și îi depășește pe Riz Ahmed (Sound of Metal, cota 9.00), Anthony Hopkins (The Father, cota 9.50), Steven Yeun (Minari, cota 19.00) și Gary Oldman (Mank, cota 21.00).

În schimb, la categoria cea mai bună actriță lupta pare mai strânsă. Carey Mulligan are cota 2.20 pentru rolul din Promising Young Woman și este urmată de Viola Davis (Ma Rainey’s Black Bottom, cota 3.00), Franes McDormand (Nomadland, cota 5.00), Andra Day (The United States v. Billie Holiday, cota 6.00) și Vanessa Kirby (Pieces of a Woman, cota 10.00).

În ce privește lupta de la categoria cel mai bun regizor, Chloe Zhao este mare favorită (Nomadland), cu cota 1.10. Ea este urmată de David Fincher (Mank, cota 8.00), Lee Isaac Chung (Minari, cota 13.00), Emerald Fennell (Promising Young Woman, cota 13.00) și Thomas Vinterberg (Another Round, cota 21.00).

Filmul românesc Colectiv, nominalizat la două categorii

În premieră pentru un film românesc, o producție din țara noastră a fost nominalizată la premiile Oscar. Colectiv, film inspirat din tragedia de la clubul bucureștean și urmările ei, unul dintre cele mai tragice evenimente din istoria României, a fost astfel nominalizat la categoria cel mai bun documentar și la cel mai bun film internațional.

La categoria cel mai bun documentar, Colectiv este cotat cu șansa a treia, având cota 5.50. Aici, My Octopus Teacher este favorit (cota 1.68), urmat de Timp (cota 2.75), Crip Camp (cota 13.00) și The Mole Agent (cota 21.00).

Tot șansa a treia o are Colectiv și la categoria cel mai bun film internațional, cu cota 8.00. Favorit este Another Round (cota 1.25), urmat de Queo Vadis, Aida? (cota 4.50). Better Days are cota 13.00, iar The Man Who Sold His Skin are cota 21.00.

Alte Articole de 1 :

Ai nevoie de servicii grafica Hai sa vorbim!

Ai nevoie de servicii grafica? Hai sa vorbim!

Designul grafic sau servicii grafica reprezinta un proces de creatie care trebuie sa transmita un mesaj convingator si bine orientat spre publicul tinta. Contactul intre un furnizor de servicii sau...

ecomunicate

Unde poti paria pe Gala Premiilor Oscar 2021?

Ediția cu numărul 93 a Premiilor Oscar este programată pe 26 aprilie, atât în Dolby Theatre cât și în Union Station din Los Angeles. Acest eveniment este considerat unul dintre...