UNITRONIC® – Campania la care TU nu trebuie să faci ”nimic”

Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul cablurilor electrice, LAPP GROUP asigură o funcționalitate fără griji a oricărei afaceri. Inovația, calitatea fără compromisuri și expertiză în domeniu ne recomandă că fiind partenerul dvs de încredere pentru furnizarea de cabluri și accesorii în diferite domenii.

LAPP ROMÂNIA va oferă o campanie inedită! Campania în care tu NU trebuie să faci ”nimic”!

Criterii înscriere în campanie

Clienții Lapp România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor Lapp Group. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze minumum de 4 branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minim 32 puncte.

În fiecare lună este promovat un brand Lapp. Clienții care plasează comenzi în luna respectivă și adaugă la comandă produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clienții primesc mesaje personalizate după fiecare achiziție, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul constă în produse pentru Home Spa.

Toți clienții noi care ating pragul de 1.000 EURO (fără TVA inclus) prin plasarea de comenzi individuale sau prin cumularea de comenzi plasate în perioada 01.02.2018 – 30.04.2018 primesc gratuit un voucher la un centru SPA la alegerea clientului, pentru toată familia, tip Big familiy: doi adulți și doi copii, cu condiția că valoarea voucherului să nu depășească 50 Euro, plus un clește Lapp Basic Strip.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei Lapp Kabel România.

Despre sistemele UNITRONIC®

În perioada 16 Aprilie- 31 Mai, promovăm sistemele UNITRONIC® de transmisie de date, soluții de sistem pentru aplicații industriale.

Robustețea, durabilitatea și încrederea sunt primele caracteristici pe care sistemele de cabluri UNITRONIC® le oferă în toată lumea. Numărul tot mai mare de senzori a impus o standardizare a sistemelor de conectare și există o tendință vizibilă de renunțare la metodele care implică conectarea capetelor libere în șiruri de cleme.

Lapp Group s-a aliniat acestor tendințe și a completat portofoliul de produse din gama UNITRONIC® cu un număr mare de cabluri premufate, care vin în ajutorul celor care cablează inițial instalațiile, dar și în ajutorul personalului de mentenanță.

Proprietăți ale sistemelor UNITRONIC®:

– Cablurile utilizate au clasa de flexibilitate 6, astfel încât pot fi utilizate inclusiv în lanțurile port cablu;

– Conductorii sunt izolați cu polipropilenă, iar mantaua exterioară este din poliuretan;

– Conectorii cu 3, 4 , 5 sau 8 pini asigură un grad de protecție deosebit de ridicat în stare conectată: IP65, IP67 sau IP68;

– Produsele standard au lungimi predefinite menite să asigure marea majoritate a aplicațiilor;

– Conectorii UNITRONIC® folosiți sunt de tip M8 sau M12.

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Paleologu
Functie: Account Director
Email: contact@sagmediateam.com
Telefon: 0732710894
Website: www.sagmediateam,com
Cuvinte cheie: cabluri, industrie

Alte Articole de 371 :