UNITRONIC® – Campania la care TU nu trebuie sa faci nimic!

Cu o experienta de peste 60 de ani in domeniu, cu Lapp stai fara griji. Inovatia, calitatea fara compromisuri si expertiza in domeniu ne recomanda ca fiind partenerul dvs de incredere pentru furnizarea de cabluri si accesorii in diferite domenii.

De-a lungul anului, Lapp promoveaza calitatea si eficienta brandurilor si produselor Lapp, iar tot ce trebuie sa faceti dvs pentru a castiga cadoul, este sa adaugati brandul promovat la comanda dvs.

Perioada campaniei: Martie 2018 – Februarie 2019

Cadou: Produse pentru Home Spa

Mecanism:

1 brand= 8 puncte ( clientii trebuie sa achizitioneze minim 4 branduri)

Cadoul se primeste atunci cand clientul aduna minim 32 puncte.

In fiecare luna promovam un brand Lapp. Clientii care plaseaza comenzi in luna respectiva si adauga la comanda produse din gama brandului promovat, primesc 8 puncte.

Clientii primesc mesaje personalizate dupa fiecare achizitie, cu stadiul punctelor din campanie.

In perioada 16 Aprilie – 31 Mai 2018, promovam gama de cablurile de date UNITRONIC®.

Cablurile de date de inalta calitate si componentele de magistrala de camp UNITRONIC® ofera o solutie inovatoare pentru toate aplicatiile din constructia de masini si instalatii. De la transmiterea de semnale de comanda simple pana la transmiterea de semnale de magistrale de camp in structuri de retea complexe – avem aproape pentru orice utilizare o solutie sigura de cablare si de conectare.

Pentru a vizualiza portofoliul complet click aici.

Despre LAPP Group
Cu sediul central in Stuttgart, Germania, LAPP Group este lider de solutii integrate si produse recunoscute in domeniul cablurilor si tehnologiei de conectare. In prezent, compania numara 3.770 de angajati la nivel mondial, 17 unitati de productie, 39 de filiale si 100 parteneri distribuitori. Piata principala a Grupului o reprezinta masinariile industriale si sectorul energetic, dar produsele LAPP pot fi gasite intr-o gama larga de aplicatii, precum petrol si gaze, industria alimentara, industria chimica, industria farmaceutica, energie solara.

Despre LAPP Romania
LAPP  Romania activeaza pe piata din 2013, oferind o gama diversificata de produse: cabluri de forta si comanda ÖLFLEX, cabluri de fibra optica HITRONIC, echipamente si accesorii fibra optica, cabluri industriale Ethernet ETHERLINE, cabluri coaxiale si cabluri telefonice UNITRONIC, sisteme de transmitere date, conectori industriali EPIC, presetupe SKINTOP, sisteme de tuburi de protectie si sisteme lant portcablu, sisteme de marcare si etichetare FLEXIMARK, unelte si accesorii pentru cabluri.
De asemenea, LAPP Romania va propune servicii la cele mai inalte standarde: asistenta tehnica in scopul alegerii solutiei optime pentru maximizarea performantelor tehnice si minimizarea costurilor; livrare oriunde in lume si livrare rapida in tara, indiferent de cat de complexe sau speciale ar putea fi cerintele; flexibilitate, pentru a satisface cele mai diverse nevoi.

Ne puteti contacta pe www.lappkabel.ro, sectiunea „Contact„, pe e-mail : „sales@lappkabel.ro” sau telefonic la numarul +4 021 310 09 61.

DATE DE CONTACT

Nume: Victoria Ghigeanu
Functie: Marketing Specialist
Email: victoria.ghigeanu@lappkabel.ro
Telefon: 0746176765
Website: www.lappkabel.ro
Cuvinte cheie: lapp, cabluri, cabluri industriale, presetupe, lapp group, tuburi de protectie pentru cabluri, lant port cablu, cablu de date, ethernet, etichete cabl

Alte Articole de 381 :

12 teze despre viitor la LAPP

Este dificil sa faci predictii, in special despre viitor - aceasta afirmatie ii este atribuita lui Niels Bohr, si Samuel Goldwyn, Mark Twain, Robert Storm Peter