Urmeaza sa inchiriezi o masina in Craiova? Iata tot ce trebuie sa stii

Ceea ce ramane neschimbat este faptul ca trebuie sa fii la fel de grijuliu in privinta starii autoturismului in momentul predarii. Exista o multime de greseli pe care oamenii le fac atunci cand aleg serviciul de inchirieri auto in Craiova sau in orice alt oras, asa ca in acest articol le vei gasi pe cele mai frecvente.

Respecta termenul de predare

Este bine stiut deja ca timpul inseamna bani. Pentru tine poate parea ca ai intarziat doar o perioada scurta de timp cu predarea masinii catre firma de rent a car, insa pentru aceasta poate reprezenta intarzieri catre alti clienti. Cu alte cuvinte, intarzierea pe care tu ai provocat-o, poate genera la randul ei alte efecte negetive.

Este esential sa predai masina intr-o stare optima de functionare

Inca de la preluarea masinii din centrul de inchirieri trebuie sa citesti cu atentie procesul verbal prezentat si, de asemenea, sa il semnezi. In felul acesta, responabilitatea de a preda masina intr-o stare de functionare optima revine asupra ta. Practic, trebuie sa o pastrezi exact asa cum ai preluat-o.

Asigura-te ca ai fost informat cu privire la toate taxele

Faptul ca trebuie sa platesti pentru un anumit serviciu nu reprezinta o problema, insa atunci cand esti nevoit sa platesti ceva extra despre care nu ai fost informat de la bun inceput, chiar este o problema. Drept urmare, citeste cu atentie contractul de inchiriere auto si ia in calcul toate aspectele mentionate. De exemplu, este esential de precizat faptul ca pe langa taxa obisnuita de inchiere a unui autoturism in Craiova, va trebui sa achiti si alte garantii si asigurari.

Selecteaza cu atentie firma de rent a car la care urmeaza sa apelezi

De-a lungul timpului, centrele de inchirieri auto in Craiova au devenit tot mai numeroase, iar asta poate face ca decizia ta sa fie tot mai dificila. Recomandat este sa fii selectiv atunci cand alegi cu cine sa colaborezi si sa te informezi din cat mai multe surse posibile. Cunostintele, prietenii si internetul pot fi o sursa pretioasa de informare. Daca nu ai la dispozitie resursele necesare, este esential sa te raportezi la notorietatea si transparenta firmei de inchiriat. In acest sens, o companie rent a car de incredere la care poti apela pentru serviciul de inchirieri auto in Craiova, dar si in alte orase mari este wlc.ro.

Ai identificat deja firma de inchirieri auto cu care urmeaza sa colaborezi, insa nu te-ai decis asupra modelului de masina potrivit nevoilor tale? Nu ezita sa apelezi la agentii companiei care sa iti ofere toate detaliile cu privire la caracteristicile autoturismului pe care urmeaza sa il inchiriezi.

Alte articole de Cristina Alexandra:

Chiar daca pare simplu sa inchiriezi o masina, trebuie sa stii ca nu se intampla la fel ca atunci cand ceri unui prieten sa iti imprumute autoturismul sau. De data aceasta, trebuie sa respecti cu strictete termenii si conditiile prevazute in contract.
Sindromul de compresie nervoasa, denumit si neuropatie de compresie, este o situatie medicala frecventa ce poate afecta mana, incheietura mainii sau bratul. Se manifesta prin durere, slabiciune si alte simptome la nivelul mainii si poate necesita tratament pe
Indiferent ca vorbim despre suprafete de dimesiuni mici sau mari, culturile de legume se pot trnsforma cu usurinta intr-o afacere care sa genereze profituri substantiale.
Locul in care iti desfasori activitatea poate reprezenta un adevarat aliat in procesul de optimizare a calitatii rezultatelor tale profesionale si, mai mult decat atat, poate spori nivelul productivitatii si al confortului.
Te-a surprins suma totala a facturilor de intretinere din ultimele luni? Iti este destul de greu sa iti dai seama care este motivul pentru care suma este atat de mare, in conditiile in care nu am intrat in sezonul rece?