Volkswagen Golf este masina ideala de inchiriat pentru orasele aglomerate

Ati inchiriat pana acum o masina si v-ati indoit de alegerea facuta? Ei bine, veti vedea in acest articol, de ce sa alegeti masina Volkswagen Golf, pentru serviciul de rent a car… Si ce avantaje aduce la pachet inchirierea acestui autovehicul.

De ce sa alegi Volkswagen Golf in serviciul de rent a car?

Volkswagen Golf este un autovehicul, care se inchiriaza din ce in ce mai frecvent pe piata de rent a car. Desigur, acest lucru se intampla si datorita faptului ca masina are destul de multe avantaje. In randurile de mai jos vom vedea cu totii, care sunt mai exact beneficiile optarii acestei masini in serviciul de rent a car.

Volkswagen Golf este o masina mult mai incapatoare decat pare

Ultimul model de Golf, si anume Volkswagen Golf 5 este destul de spatios pentru o masina compacta. Daca ai inchiriat un Volkswagen Golf 5 si ai 1.85 metri, poti sta linistit. Pana si in spate vei sta destul de confortabil.

Volkswagen Golf 5 are atat locurile din spate, cat si portbajul mult mai mari decat la Golf 4. Foarte multe persoane care au condus aceasta masina compara spatiul din interiorul masinii cu cel al lui Volkswagen Passat.

Vreau sa inchiriez aceasta masina pentru concediu si vreau sa stiu cat de incapator este portbagajul?

Ca sa intelegem mai bine, potbagajul are volumul are 350 de litri. Deci, daca in serviciul de rent a car ai ales aceasta masina, poti sta linistit. Vei avea destul spatiu pentru a pune 5 bagaje destul de mari.

Este o masina ideala de inchiriat pentru concediu. In randurile urmatoare veti vedea si de ce…

O data inchiriata Volkswagen Golf nu consuma foarte mult combustibil

Volkswagen Golf este masina ideala de inchiriat pentru drumurile lungi. La aceste drumuri, aceasta are consumul de 7 la suta. De asemeni, in oras, va ajunge la 9 la suta. Cu toate acestea, are un motor destul de puternic si atinge suta de kilometri in cateva secunde.

Desigur, consumul acestei masini nu este batut in cuie. Va depinde tot timpul de stilul persoanei de conducere.

Noul motor TSI pus pe acest Golf, este cu mult mai economic si mai puternic fata de fostul FSI. Astfel, daca ai ales ultimul model de Volkswagen Golf in serviciul de rent a car, trebuie sa stii ca ai facut o alegere foarte buna. Este un autovehicul care ofera putere, este destul spatios si are un consum foarte mic.

Inchiriaza Volkswagen Golf in orasele aglomerate

Cu totii avem nevoie sa ne strecuram cat mai repede in orasele aglomerate. De asemeni, cel mai important element in aceste localitati mari si inghesuite este si va fi parcarea. Volkswagen Golf, fiind un autovehicul destul mic, poate fi parcat cu usurinta in cele mici locuri. Spre deosebire de un autovehicul de tipul Station Wagen, Golful are nevoie doar de jumatate din suprafata de parcare a acestuia.

In trafic, desi recomandam condusul prudent, acest automobil se poate strecura mult mai usor.

Autovehiculul Golf 5, este si va fi masina perfecta de inchiriat pentru orasul Bucuresti. Capitala Romaniei este o localitate extrem de aglomerata. Pentru ca sofatul sa nu fie o povara, veti avea nevoie de o masina cat mai mica. Conform ultimelor studii, masina Volkswagen Golf este cel mai inchiriat autovehicul din aglomeratiile urbane. Ea este si unul dintre cele mai achizitionate masini din orasul Bucuresti. Cel putin, acum ne-am invatat lectia. Nu avem nevoie de un bolid, pentru a ne deplasa.

Dupa cum putem observa, autovehiculul Volkswagen Golf, este perfect atat pentru drumurile lungi, cat si pentru orasele aglomerate. Este o masina mica, dar spatioasa, consuma putin, dar este puternica.

Acesta a fost articolul nostru. Va multumim ca ati ajuns cu noi pana la sfarsit!

DATE DE CONTACT

Nume: Serdin Liviu
Functie: Fondator
Email: rent.4u.ro@gmail.com
Telefon: 0741271233
Website: https://rent-4u.ro/
Cuvinte cheie: rent a car volkswagen golf, rent a car bucuresti, volkswagen rent a car, rent a car bucuresti otopeni volkswagen golf, rent a car golf bucuresti

Alte Articole de 1101 :