Waterboyz si jocurile ideale pentru orice salon de joaca

videogameswaterboyz_9

Ideea unui salon de joaca pentru copii se poate dovedi o afacere extrem de profitabila in zilele noastre. Cu toate astea ar trebui sa stii ca trebuie sa tii cont de diferite aspecte pentru ca o astfel de sala de jocuri pentru copii sa poata avea un adevarat succes. Nu este deloc dificil mai ales daca-ti plac cppiii si/sau esti in permanenta la curent cu cele mai noi trend-uri in materie de jocuri si jucarii. Acest lucru este un principiu de baza in crearea unei afaceri cu tematica pentru copii deoarece se stie, copiii vor fi primii care vor afla noutatile si care se vor entuziasma foarte tare sa incerce cele mai noi si cele mai ingenioase jocuri.

Astfel, pentru toti cei care doresc sa porneasca o afacere in acest domeniu, trebuie sa stiti in primul rand ca veti avea nevoie de un spatiu suficient de mare in care sa puteti amplasa diferite sisteme de joaca si/sau jocuri. Alegerea unor jocuri de ultima ora ar trebui sa fie in atentia voastra chiar si daca detineti un complex comercial. Este un concept profitabil posibilitatea de a oferi copiilor un loc de relaxare, timp in care parintii isi pot derula activitatile zilnice, prioritatile sau chiar sa faca cumparaturile in acelasi loc fara a fi nevoiti sa fie mereu cu ochii pe copiii curiosi si plini de energie.

Waterboyz Magic Play ne propune in acest sens o serie de masini mecanice cu jocuri, un concept de ultima ora extrem de popular in intreaga lume, care vor imbina tehnologia moderna cu necesitatea copiilor de a se juca, de a descoperi si a invata lucruri noi.

Waterboyz detine astfel zeci de echipamente de joaca de dimensiuni mari, incorporate cu un sistem digital vizual care permite o experienta inovatoare, interactiva si amuzanta pentru diferite categorii de varsta. Sunt renumiti pe piata de zeci de ani si se bucura deja de o popularitate foarte mare in randul saloanelor de joaca, in marile centre comerciale sau, in zonele cele mai dezvoltate, acestea se vor regasi chiar si la chioscurile de colt sau amplasate in aer liber.

Astazi va recomandam si va prezentam seria interactiva si moderna de jocuri mecanice ideale atat pentru baieti, cat si pentru fete, o serie de jocuri ce rescrie regulile in materie de joaca si dezvoltare a copiilor. Sunt masinarii acreditate, realizate din materiale sigure si cu un mecanism simplu de inteles si de operat.

Jocurile ideale pentru saloanele de joaca si/sau complexele comerciale de la Waterboyz Magic Play

  • Hot Rod

Hot Rod este o masinuta interactiva de dimensiuni medii care are la baza constitutia unei masini reale de mici dimensiuni. Masinuta de joaca este prevazuta cu un ecran LCD si volan care permite redarea si participarea la joc a copiilor de varste mici. Astfel, copiii pasionati de masini si curse se pot inscrie la o experienta memorabila.

  • Turbo&Julietta

Realizate atat in variante pentru baieti, cat si pentru fetite cele doua masini de joc le permit copiilor sa se resimta ca adevarati participanti responsabili la trafic.

  • Kiddie rides

Copiii vor adora sa faca parte dintr-un joc emblematic care-I vor duce cu gandul la Formula 1, in masinutele potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior, datorita mecanismului rezistent si de ultima ora. Masinutele sunt prevazute cu sune si jocuri de lumini pentru o experienta cat mai reala.

https://www.waterboyz.ro/

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte articole de eCom:

Un studiu realizat de American Dental Association arată că în era post-pandemică, numărul pacienților care vor suferi de dental anxiety – sau odontofobie – va fi în creștere; odată cu...
Tradițional din Asia de Est, conceptul ”Shakkei” face referire la încorporarea spațiului exterior în amenajările interioare – de la aducerea naturii în casă prin fitodesign și până la valorificarea peisajului...
Deja în zorii sezonului cald, mintea ne fuge către după-amiezile leneșe petrecute în hamac sau pe plajă, citind cartea preferată și savurând un desert pe măsură. Pandemia ne-a făcut să...
Pandemia cu Covid-19 a modificat nu doar felul în care socializăm și lucrăm, ci și felul în care ne raportăm la casele noastre. Devenite acum birou, restaurant și școală în...
După ce ți-ai cumpărat o mașină trebuie să faci o serie de lucruri legale și tehnice pentru a putea circula cu ea. Dacă ți-ai cumpărat o mașină second-hand, cum fac...