Yoga online vs Yoga in Sutdio

Yoga online vs Yoga in Sutdio

In ultima perioada, in special datorita problemelor si masurilor impuse ca urmare a pandemiei provocate de noul coronavirus, multe studiouri de yoga s-au mutat in online.

Unele studiouri au facut acest pas pentru prima oara in privinta anumitor servicii, altele n-au facut decat sa-si mute toata activitatea din studio in mediul online.

Alte studiouri au stiut exact cum sa reactioneze, s-au miscat foarte repede, si nu doar ca au rezistat, ba chiar s-au dezvoltat in aceasta perioada.

Forbes a realizat un articol despre afacerile romanesti mutate in online, enumerand inclusiv sutdiouri de yoga care reusesc sa construiasca comunitati online.

Odata cu relaxarea masurilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus, cei pasionati de yoga, pilates sau alte forme de miscare similare, pot alege intre offline si online.

De ce sa faci cursurile de Yoga online?

Nu mai reluam aici beneficiile practicarii yoga, informatii de specialitate confirmate de medici gasesti pe multe siteuri, inclusiv pe Ce se intampla doctore?.

Principalul avantaj pentru a practiva yoga online, este economirea de timp prin faptul ca nu mai este necesara deplasarea ta, de la munca/acasa la studio si inapoi.

In mod similar, faci si o mica economie de bani, deplasarea la studio implicand o minima chetuiala cu transportul si altele.

Mai mult decat atat, unele persoane se pot relaxa mult mai bine din propria zona de comfort, obiectivul final al cursurilor de yoga, asa ca de sa n-o faca de acasa.

Ca in orice activitate desfasurata online, ai avantajul ca poti participa de oriunde din lumea asta, daca ai acces la o conexiune buna de internet.

Astfel, indiferent de cat este de solicitanta activitatea ta profesionala, iti vei putea continua practicarea hobby-ului sau a eforturilor de-a avea o viata mai sanatoasa.

De ce sa mergi la studio pentru Yoga?

Internetul nu va putea incloui niciodata interactiunea umana directa. Chiar cu ajutorul aplicatiilor video, oamenii nu se apropie la fel in mediu virtual precum in viata reala.

In cazul participarii fizice la cursuri de yoga in cadrul unui studio, input-ul antrenorului si/sau al colegilor este considerabil mai prezent, mai bine adaptat si mai bine inteles in cadrul exercitiilor zilnice.

Persoanele care au dureri serioase de spate sau alte afectiuni similare, persoanele care lucreaza sub un nivel mare de stres au nevoie de o rupere de ritm, de-a descatusare din viata profesionala.

Aceste obiective le indeplinesti mult mai usor dintr-un studio de yoga, inconjurat de alti participanti, intr-o atmosfera adecvata, astfel incat sa te bucuri la maximum de beneficiile acestui sport.

Multe dintre studiourile de yoga organizeaza si alte activitati pe langa clasicele clase de diferite tipuri de exericiti, cum ar fi: actiuni eco, excursii, intalnirii cu KOL si altele.

Stand departe tot timpul de studio, iti va fi mai greu sa participi la acest gen de activitati, sa dezvolti noi prietenii si colaborari in cadrul comunitatii respective.

Poate solutia cea mai buna ar fi

Parca si aici, ca in majoritatea cazurilor, solutia cea mai buna nu este intr-o extrema, ci intr-o combinatie armonioasa intre online si offline.

Doar in acest mod te poti bucura de beneficiile ambelor variante, fara a pierde oportunitati importante.

Indiferent de modalitatea pe care o vei alege, incepe cat mai repede sa faci miscare.

Cu precadere, dupa aceata perioada de izolare si inactivitate avem cu totii nevoie de un stil de viata mai sanatos.

Alte Articole de 1 :

shutterstock_628217936

Imprimante Canon inkjet VS imprimante Epson inkjet

Nu este nicio îndoială că atât Epson cât şi Canon sunt producători de imprimante de calitate. Acestea sunt brandurile de top de pe piaţa echipamentelor de birou pentru tipărirea digitală...

image1ofnoiofertedelocuridemuncaprinmynextjob

Noi oferte de locuri de muncă prin MyNextJob

Pentru a veni în ajutorul românilor care își caută locuri de muncă în țară sau în străinătate, site-ul MyNextJob listează oferte variate. Metoda de căutare și de rafinare a rezultatelor...

zodiac

Caracteristici specifice fiecarei zodii

Zodia fiecarei persoane reprezinta pozitia Soarelui in momentul in care aceasta s-a nascut. Zodia are o influenta puternica asupra personalitatii, emotiilor si caracterului unui om si de aceea, prin astrologie,...