Domeniu: Comunicate de presa

Senior Software a achizitionat 30% din pachetul de actiuni al companiei HR Sincron. Cei doi furnizori de solutii software au peste 600 implementari finalizate cu succes in companii precum Porsche Romania, Regina Maria, Volvo, Baneasa, Delaco, Q-Fort etc.
Programul Digitaliada, liderul educației digitale în România, cu experiență în implementarea metodelor digitale în procesul de predare-învățare-evaluare la clasă, dă startul celei de-a șasea ediții.
Parteneriatul cu TP-Link certifica cunostintele si expertiza pe care RNT le ofera clientilor sai in solutii si tehnologii avansate de telecomunicatii. Beneficiati de cele mai inovatoare tehnologii pentru cele mai bune viteze de transfer pe internet
Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila – Agenda 21 anunta lansarea proiectului ”Vocea noastra conteaza”. Acesta este derulat in parteneriat cu Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania, Asociatia Starlight P
Platforma Cdelacontrol.ro aduce noi informaţii utile pacienților cu cancer pulmonar, de vezică urinară sau de sân. Aceştia pot regăsi acum pe platformă şi sfaturi de la pacienţi care au trecut prin boală, animaţii şi clipuri video despre cancere.
Asociația Destine și Valori desfășoară proiectul „Joc, Joacă, Învățare prin Digitalizare” în perioada 1.08 – 31.10.2021, prin care își propune să desfășoare o serie de activități educaționale în localitatea Cajvana.