Domeniu: Comunicate de presa

București, 17.06.2021. DRUID, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise, anunţă semnarea unui parteneriat tehnologic cu Smartree, lider în România pe piața serviciilor de outsourcing de salariza
Incepand din iunie, magazinul online cu mobilier si decoratiuni, ofera transportul pentru piesele de mobilier pana in locuinta clientului prin Curier Bonami.
Site-ul de entertainment PlayU.ro lansează noile episoade din sezonul 3 al emisiunii marcă proprie „Online cu de toate”, care conțin o rubrică nouă, în colaborare cu Cineplexx.
Vara, infectiile vaginale sunt mai dese. Cauzele si masurile preventive pentru infectiile intime vor fi in centrul campaniei derulate de Floral'aise, produs din portofoliul Biessen Pharma, care mentine echilibrul florei vaginale si previne disconfortul intim.
JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL OPTIMIZEAZĂ EXPERIENȚA OASPEȚILOR PRIN NOUL SISTEM MOBILE KEY
Legendarul jucător de fotbal internațional de origine italiană, Gianluigi Buffon, va fi imaginea campaniei Takeaway UEFA EURO 2020™.
14 doamne senioare active din București și Galați s-au alăturat Caravanei și au povestit, au făcut schimb de experiență și au învățat la rândul lor de la cei mai năstușnici și creativi copii.
Wynton Marsalis și ”Jazz at Lincoln Center Orchestra” vor veni pentru prima dată în România, la cea de-a XXI-a ediție a Întâlnirilor JTI - o ediție specială, într-un turneu muzical.
Cu peste 360 de milioane de produse vândute în fiecare an la nivel mondial, Groupe SEB a conștientizat responsabilitatea pe care o are și a făcut ca problema mediului înconjurător să devină esențială pentru strategia sa de dezvoltare durabilă.