1 an de la prima editie a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare și cum investim

In luna februarie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti isi vor publica rezultatele financiare pentru intreg anul 2021. Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 2 martie 2021, vom discuta despre cum arata aceste rezultate, in cadrul primei editii din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

Cu aceasta ocazie, vom analiza care sunt dividendele potentiale pe care investitorii le-ar putea primi in aceast an din partea a peste 30 de companii importante, listate pe Piata principala si AeRO, din profitul realizat de acestea in 2020.

1 an de la primul eveniment The Power Table

Data de 2 martie coincide cu implinirea a 1 an de la primul eveniment The Power Table. Acesta a fost si ultima ocazie in care investitorii din Piata de capital autohtona s-au putut intalni fata in fata in cadrul unui eveniment dedicat lor. Dupa doar cateva zile, pe fondul agravarii situatiei sanitare, autoritatile decideau sistarea tuturor manifestarilor care presupuneau un numar mare de participanti.

In total, au fost organizate anul trecut 4 editii The Power Table, aferente celor 4 perioade de raportari financiare. In urma restrictiilor impuse de situatia sanitara generata de pandemia Covid-19 si pentru siguranta participantilor la eveniment, 3 dintre acestea s-au desfasurat online.

Care sunt subiectele abordate la prima editie din 2021 a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim

In cadrul evenimentului, vom discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre efervescenta starnita in ultima perioada pe piata Aero, cat au contat listarile din ultima perioada in cresterea interesului investitorilor pentru acest segment al pietei si vom afla care ultimele noutati legate de listarile de la BVB.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.

Care este tema evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”

Vom analiza companiile relevante listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucuresti pentru a afla:

  • cum arata rezultatele financiare pentru anul 2020 si care sunt indicatorii importanti din raportari;

  • cum investim pentru a beneficia de dividendele si cum calculam aceste dividende;

  • facem primele estimari ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti ar putea sa le distribuie din profitul aferent anului 2020.

Programul evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare pe anul 2020 și cum investim”:

18:00 – 18:05 – Accesul participantilor la evenimentul online
18:05 – 18:30 – Despre efervescenta starnita in ultima perioada pe piata AeRO si care sunt ultimele noutati legate de listariStefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing Bursa de Valori Bucuresti

18:3020:00 – Prezentarea rezultatelor financiare pe anul 2020 – Mircea Iliescu, Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro
20:00 – 20:30 – Sesiune Q&A

Evenimentul se adreseaza investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti si celor care sunt interesati sa investeasca pe Piata de Capital.

Eveniment organizat cu sprijinul:
Bursa de Valori Bucuresti si 2Performant Network S.A.

Partener Tehnic:
Evisara.com

Parteneri media:
Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Ina Iliescu:

Esti investitor pe Pietele externe sau esti interesat sa investesti in actiuni, obligatiuni sau CFD-uri listate pe cele mai importante Piete de Capital? Participa online miercuri, 10 mai 2023, incepand cu ora 18:00 la a doua editie din 2023 a Earnings Report!
La 3 ani de la prima editie, va invitam la “The Power Table Day”! O zi intreaga dedicata rezultatelor financiare pe anul 2022 publicate de companiile listate la Bursa de Valori Bucuresti. Analizam companiile relevante listate la Bursa de Valori Bucuresti.
Esti investitor la Bursa de Valori Bucuresti sau esti interesat sa investesti pe Piata de Capital? Participa online miercuri, 17 noiembrie 2021, incepand cu ora 18:00 la a 4-a editie The Power Table din anul 2021! 
Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 1 septembrie 2021, vom discuta despre cum arata rezultatele financiare ale societatilor listate la Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul celei de 3-a editii din acest an a evenimentului The Power Table.
Earnings Report este primul eveniment din Romania dedicat rezultatelor financiare pe Pietele externe. Evenimentul va avea loc pe data de 5 august 2021, incepand cu ora 18:00, se va desfasura online si se adreseaza investitorilor individuali din Romania si celo