4Nasi – cel mai nou concept in organizarea nuntilor, site-uri pentru miri

Organizarea unei nunti nu este un lucru usor, dar cu siguranta rezultatul final va fi unul de exceptie in cazul in care te ocupi de toate detaliile si acorzi timpul necesar pentru fiecare in parte.

Intr-o lume digitala, in care toti si totul este online, 4Nasi vine cu un concept nou pe piata, si aduce o parte din organizarea unei nunti in online: invitatii, confirmari, detaliile ceremoniei si locatiei, albume si filmari. Exclusivitatea acestui serviciu consta in posibilitatea de a aduce toate amintirile in acelasi loc, pe un site dedicat, cu numele mirilor.

Ce aduce nou acest concept?

4Nasi doreste sa le ofere mirilor instrumentele necesare pentru a-si transforma si a aduce cele mai frumoase amintiri intr-un loc unde, atat ei, cat si cei apropiati, sa retraiasca povestea lor de dragoste si frumosul eveniment. De la prezentarea povestii lor de dragoste, a celor mai importanti oameni din viata lor, si pana la pozele de la eveniment, totul se va afla pe site-ul lor, la un click distanta. Acest serviciu vine in sprijinul mirilor pentru a le oferi o experienta de care sa se bucure impreuna cu cei dragi si de a economisi timp, deoarece o intreaga echipa se va ocupa de aceste detalii.

Cum v-a arata site-ul tau?

Raspunsul este, pe cat de simplu, pe atat de neasteptat: Va arata asa cum iti doresti! In functie de pachetul ales, din cele patru variante pe care le pun la dispozitie: Gold, Platinum, Diamond, sau All Inclusive, acesta poate fi mai complex, sau mai simplu.

Fiecare cuplu are impresia ca se va descurca in organizarea nuntii fara ajutor din partea celorlalti, asta pana cand intampina situatii pentru care nu au o solutie. Pe parcurs totul devine din ce in ce mai dificil si simti ca ai nevoie de ceva cu adevarat special, pentru nunta, ceva care sa transforme evenimentul asa cum l-ati visat mereu. Vreti sa iesiti putin din tipar la nunta? Uitati de clasicele invitatii, pe care oricum, pana la urma toata lumea le pierde, uitati de clasicele albume dupa care toata lumea asteapta. Alege ceva nou, inedit, si indraznet: un site care reuneste toate amintirile voastre.

In functie de pachetul ales, vei avea un site cu numele vostru, cu design predefinit, confirmarea invitatilor, cronologia povestii voastre de dragoste, descrierea socrilor, mirilor si domnisoarelor de onoare. Site-ul va mai cuprinde detaliile ceremoniei, locatiei dar si fotografii, filmari si decoratiuni, daca alegi pachetul All Inclusive.

Conceptul adus de 4Nasi a fost creat cu scopul de a face posibila realizarea unor nunti de vis, a caror amintire sa ramana in mintile si sufletele participantilor pentru multa vreme. Serviciul este bine pus la punct, pentru ca viitorii soti sa aiba parte de o experienta placuta si cele mai frumoase amintiri.

Daca ai zis deja da, contacteaza-ne.

www.4nasi.ro

https://www.facebook.com/4nasi/

https://www.instagram.com/4nasi.ro/

 

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Andreea:

Intr-o lume digitala, in care toti si totul este online, 4Nasi vine cu un concept nou pe piata, si aduce o parte din organizarea unei nunti in online: invitatii