5 lucruri de știut despre GoPro HERO7, noua camera a celor de la GoPro

Gopro Hero 7 Black

Conform celor de la govideo.ro, 27 septembrie este data la care pe piata va aparea un no model GoPro. Camerele GoPro au reusit sa se impuna prin calitatea filmuletelor de actiune si printr-o constructie foarte robusta, in ciuda dimensiunilor mici. Este normal, asadar, ca asteptarile de la GoPro Hero7 Black sa fie extrem de mari.

Din fericire, noul model se ridica la nivelul asteptarilor, chiar daca specificatiile sunt asemanatoare cu cele oferite de Hero 6.

Care sunt lucrurile car trebuie sa fie stiute despre GoPro Hero7 Black?

1. Este un GoPro 6 pe steroizi. Practic, asemanarea cu GoPro6 este una foarte mare, insa anumite aspecte sunt mult imbunatatite. Dat fiind faptul ca modelul precedent a fost un real succes, un astfel de titlu este mai mult decat convingator pentru iubitorii GoPro.

2. Este una dintre cele mai stabile camere de pe piata. GoPro Hero 7 Black se lauda cu o stabilitate excelenta. Chiar daca este vorba despre o stabilitate electronica, aceasta asigura imagini extrem de clare, la orice rezolutie.

3. Permite streaming live direct pe Youtube. Exista din ce in ce mai multi aspiranti la titlul de vedeta pe Youtube, iar acest model GoPro le alimenteaza dorintele oferind una dintre cele mai interesante modalitati de streaming live. Camerele GoPro produse pana acum nu au acordat o foarte mare atentie acestui detaliu, insa Hero7 Black asigura un streaming live la 720 p. Streamingul live va putea fi publicat atat pe Twitch, Vimeo si evident, Facebook. Intreaga filmare va fi salvata pe cardul micro SD al camerei.

4. Le ofera chiar si celor neexperimentati posibilitatea de a face super poze. Functia SuperPhoto reduce zgomotul din imagini si ofera o claritate HDR. Este un alt punct foarte tare pe care il evidentiaza GoPro prin acest nou produs.

5. Ii invita pe cei care au aceasta camera sa faca review-uri ale camerei, oferindu-le un concurs prin care se pot castiga premii in valoare de pana la 1 milion de euro.

Pro si contra GoPro Hero7 Black

Sunt destul de greu de gasit puncte negative ale acestei camere. Este foarte bine construita, reuseste sa pastreze aceeasi calitate a materialelor ca si in cazul altor modele GoPro si vine la pachet cu o multime de detalii care o transforma in cea mai dorita camera de actiune de pe piata. Un punct nu tocmai forte ar putea fi considerat bateria, care ramane identica cu cea de pe GoPro Hero6.

Trecem cu vederea acest aspect insa, in conditiile in care ofera streaming live, un stabilizator excelent si poze de cea mai buna calitate.

De asemenea, este extrem de atractiv pretul, care nu va depasi 400 de euro la lansare, mult mai mic decat cel pe care l-a avut GoPro Hero 6 in momentul in care a fost lansat.

Concluzionand, este o camera asteptata cu sufletul la gura de majoritatea pasionatilor de actiune, care merita din plin sa fie luata in calcul.

Alte Comunicate de presa de 1 :