conturi in euro

9.200 de euro pentru Parcul Natural Văcărești, la cursa Sun Challenge

Sun Challenge – singura cursă de alergare din Parcul Văcărești – a adunat 9.200 de euro din taxele de participare ale celor 350 de alergători amatori. Pe 1 octombrie 2023,  participanții la cursă au alergat pe trasee de 5, 10 sau 20 de km prin Parcul Văcărești, la cea de-a cincea ediție a Sun Challenge.

Au fost premiate locurile 1, 2 și 3 de la fiecare categorie de vârstă, precum și locurile 1, 2 și 3 General Open, masculin și feminin. Valoarea totală a premiilor acordate în cadrul competiției s-a ridicat la peste 50.000 lei. De asemenea, participanții s-au putut înscrie la o tombolă cu 55 de premii în valoare de peste 10.000 lei.

Sun Challenge Văcărești este mai mult decât un eveniment recurent de alergare, este un angajament de a susține şi proteja natura şi viețuitoarele din inima Bucureştiului.

Fondurile strânse din taxele de înregistrare de la alergători vor fi folosite pentru a construi  adăposturi plutitoare pentru speciile de păsări și țestoasele din parc. Suma totală a fost suplimentată cu 2.000 de euro de CBRE – compania ce administrează Sun Plaza.

Sun Plaza, în colaborare cu partenerii săi, își menține angajamentul de a proteja Parcul Văcărești. În anii precedenți, Sun Challenge a făcut progrese semnificative privind  conservarea parcului, de la crearea unei maternități pentru țestoase până la inițierea unui program de conservare a vidrelor. Din taxele de participare de anul trecut a fost marcat permanent un traseu de alergare de 10 km în Parcul Văcărești.

DATE DE CONTACT

Cuvinte cheie:

Alte Comunicate de presa de Ioana Marosan:

Ce poate fi mai plăcut decât să te bucuri de zilele calde de vară în aer liber? Dacă ai un spațiu exterior propriu, ești cu adevărat norocos!
O mie de persoane din mediul rural vor beneficia de controale medicale gratuite pentru boli cardiovasculare, diabet zaharat și obezitate. Acestea se vor desfășura în cadrul caravanei „Sănătatea vine la tine”
Astmul poate fi controlat eficient prin tratamente moderne, dar milioane de pacienți din întreaga lume încă nu au acces la medicamentele de care au nevoie.
În România, medicamentele generice și biosimilare — alternative accesibile și sigure la tratamentele inovative — așteaptă chiar și doi ani pentru a fi incluse în Lista de medicamente compensate.
Campania #GetScreenedEU are ca scop să încurajeze oamenii să își facă timp pentru sănătatea lor și să efectueze un control preventiv pentru a-și identifica riscul de cancer. Campania vizează femeile și bărbații cu vârste între 50 și 69 de ani