Black Friday 23-25 noiembrie pe krugermatz.ro

Brandul polonez Kruger&Matz are în portofoliu o serie de gadget-uri ce vor aduce un plus de funcționalitate în viața ta!

Pentru un stil de viață activ ai nevoie de ajutor atunci când ești în continuă mișcare. Înțelegem aceste nevoi și venim în întâmpinarea lor cu o serie de dispozitive mobile care să te ajute în viața de zi cu zi. Telefoanele mobile dual SIM din oferta noastră de Black Friday îți permit să înlocuiești cele două telefoane pe care le ai mereu cu tine. Camerele sport 4K îți garantează o calitate foarte bună a imaginilor surprinse și îți permit să îți înregistrezi antrenamentele și trucurile spectaculoase.

Ne extindem mereu oferta cu noi propuneri interesante. Avem în portofoliu o serie de dispozitive Smart, cum ar fi smartband-urile, care îți permit monitorizarea parametrilor vitali, verificarea rutei parcurse și a vitezei.

Îți place să te bucuri de sunetul melodiilor preferate în confortul casei tale? Acest lucru este posibil doar dacă ai echipamentul audio potrivit! Avem pentru tine în oferta de Black Friday căști pe urechi și in-ear confortabile care reduc zgomotul ambiental și garantează o experiență muzicală deosebită. În plus, designul cu atenție la detalii este unul care se potrivește trendului pieței.

Aceasta este doar o parte a ofertei noastre! Îți oferim posibilitatea să creezi propriul set home theatre cu sistemele audio și televizoarele Kruger&Matz. Cu noi vei descoperi adevăratele posibilități ale echipamentului RTV!

Ne străduim să facem oferta Kruge&Matz atractivă nu numai pentru fanii dispozitivelor mobile, ci și pentru cei care caută soluții mai avansate. Astfel, pentru persoanele care caută un dispozitiv tipic pentru birou, îți recomandăm ultrabook-urile din seria Explore, care, datorită construcției subțiri și greutății scăzute pot fi luate cu tine oriunde ai merge!

Produsele sunt disponibile în magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz la prețuri ce nu le poți rata în acest Black Friday!

Mai multe informații:

www.krugermatz.ro | www.facebook.com/KrugerMatzRomania

DATE DE CONTACT

Nume: Andreea Viciu
Functie: Specialist PR&Marketing
Email: andreea.viciu@krugermatz.ro
Telefon: 729991074
Website: www.krugermatz.ro
Cuvinte cheie: Kruger&Matz, Black Friday

Alte Comunicate de presa de 374 :