Deschidem un nou magazin Brick în Mangalia

Clădirea a fost construită pe locul fostei fabrici de pâine Dobrogea, la intrare în orașul Mangalia. Investiția este un beneficiu atât pentru oraș cât și pentru locuitorii acestuia și satisface nevoile celor interesați de materiale de construcții.

Noul magazin este spațios și dispune de o suprafață de peste 2500 de metri pătrați și o parcare generoasa. Interiorul magazinului este unul structurat astfel încât clientul să găsească într-un timp scurt produsele necesare. În acest mod, FIVE HOLDING a creat zeci de locuri de muncă, atât pentru persoanele care locuiesc în Mangalia cât și pentru cele din localitățile învecinate.

Prețurile corecte practicate în Magazinul Brick Constanța au fost cele care l-au propulsat în topul magazinelor de profil, căutate de clienți.

Sesiunea de angajări este în curs de desfășurare, unde sunt așteptați cei ce doresc un loc de munca intr-o echipa dinamica. Cv- urile se pot depune atât în locația din Mangalia cât si în magazinul din Constanta, Str. Ion Roata nr. 3.

Pentru că exista o cerere foarte mare de oferte in această zonă, am decis că este oportun să deschidem un nou magazin Brick în Mangalia. Ne-am dorit să fim mai aproape de clienții noștri și să le punem la dispoziție produse de cea mai bună calitate și la cele mai corecte prețuri. Venim în sprijinul clienților cu numeroase promoții. ” Valentin Ciuceanu, Director general FIVE HOLDING.

Încă din 2002 Magazinul Brick este un solid furnizor de materiale de constructii, lider de piață incontestabil, inovativ și deschizator de drumuri, aliniat cu interesele clientilor, distribuitorilor, si angajatilor, in aceeasi masura.

DATE DE CONTACT

Nume: FIVE HOLDING
Email: marketing@five-brick.ro
Telefon: 732550188
Cuvinte cheie: brick, un nou magazn, mangalia, materiale de constructii, preturi mici

Alte Comunicate de presa de 179 :