Actualizări revoluționare disponibile acum pentru căștile flagship de la JABRA

Jabra, lider global în sunet true wireless și soluții de muncă hibridă, a anunțat o serie de actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai recente căști wireless Elite, Elite 8 Active și Elite 10. Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea în aplicație. Actualizările nu doar că ridică calitatea audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizabilitatea generală a noii generații de căști Jabra.

Elite 10 – Putere dublă de blocare a vocilor de pe fundal pentru apeluri mai clare

Cele mai confortabile căști de la Jabra beneficiază de un sunet îmbunătățit cu noi algoritmi de suprimare a distragerilor bazate pe AI, care îmbunătățesc în mod specific reducerea zgomotului în gama de frecvențe a vocii umane. Aceasta înseamnă că vocile persoanelor din jurul tău vor fi mai bine anulate, obținându-se astfel o calitate mult mai bună a apelurilor.

În plus, Jabra a adăugat ANC (Anulare Activă a Zgomotului) în timpul apelurilor pentru a face experiența apelurilor și mai bună. Utilizatorii se pot aștepta la o dublare a blocării zgomotelor de fundal, optimizând claritatea apelurilor în medii aglomerate precum birouri, restaurante și străzi aglomerate, asigurând conversații neîntrerupte.

Elite 8 Active – ANC și HearThrough îmbunătățite  pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru o experiență mai bună de alergat sau la antrenamente în aer liber

Cele mai rezistente căști din lume beneficiază de ANC și experiență HearThrough îmbunătățite pentru condiții de vânt, bazate pe o actualizare software care utilizează tehnologia cu două microfoane pentru a detecta mai bine zgomotul vântului.

Cu noua versiune software, ambele microfoane externe sunt utilizate pentru a asigura o detectare mai precisă a nivelurilor de vânt și tranziții mai line către modul de vânt. Experiența îmbunătățită de ascultare a muzicii oferă o experiență mai bună pentru alergat sau antrenamente în aer liber.

Actualizările sunt disponibile prin aplicația Jabra Sound+ și sunt disponibile pentru toți utilizatorii, existenți și noi, printr-o actualizare over-the-air fără costuri.

© 2024 GN Audio A/S. Toate drepturile rezervate. Jabra® este o marcă înregistrată a GN Audio A/S. Toate celelalte mărci comerciale incluse aici sunt proprietatea deținătorilor lor respectivi (designul și specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă).

Alte Comunicate de presa de Marin ioana:

Calvin Klein anunță că Jeremy Allen White a fost îmbrăcat în costum Calvin Klein personalizat pentru premiera sezonului 3 al serialului „The Bear” în Los Angeles.
O nouă colecție de vară inspirată de ora de aur pe coasta italiană
Accesul este liber, iar biletele pot fi ridicate de la casa de bilete a Operei Naționale București.
Concertul caritabil „Summer Choir 2024” are loc pe data de 20 iulie, la Ateneul Român, în parteneriat cu Crucea Roșie Română.
Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire la creșterea în greutate.