Agentie de marketing online, un pilon de sustinere pentru afaceri

O agentie de marketing online  are ca scop principal sa dezvolte un business online. Exista diferite obiective in aceste campanii – mai multi clienti, vanzari mai mari, brand awareness, fidelizare si multe altele.

Fiecare campanie este diferita, iar un specialist in marketing online va intelege acest aspect si va incerca sa ofere solutii concrete si adaptate nevoilor fiecarui business.

Bullet Advertising este o agentie de marketing online axata pe performanta. O agentie care ofera servicii de SEO si Social Media, dorind ulterior extinderea pe serviciile de PPC (pay per click – Adwords, Facebook Ads).

Ce ne diferentiaza? Implicarea. Consideram fiecare client ca pe o parte a echipei, axandu-ne intotdeauna pe performanta. Ne dorim sa fim cei mai buni, iar acest lucru nu este usor de realizat. De aceea testam constant noi metode de imbunatatire a marketing-ului online, fie ca vorbim de A/B testing pe SEO, imbunatatirea ratei de conversie sau efectuarea unui studiu de cuvinte cheie (keyword research) cat mai complex.

In acelasi timp, ne dorim si sa informam si educam (desi poate este un cuvant prea mare) persoanele despre marketingul online – ce este, cu ce se mananca si ce presupune concret si aplicat. In acest sens, am dezvoltat blogul Bullet Advertising pe care ne dorim sa scriem in limita timpului, cat mai multe materiale interesante in care sa impartasim concluziile acumulate de-a lungul experientei.

Consideram ca societatea a ajuns in epoca in care totul tranziteaza catre online, de la A la Z, fie ca vorbim de site-uri de prezentare sau magazine care trec din offline in online, sau care cu siguranta se afla in offline si vor sa treaca si in online.

Traim intr-o lume digitala, iar acest lucru inseamna ca ne vom afla constant intr-o evolutie si intr-o schimbare. De aceea, consideram ca trebuie sa fim mereu conectati la tot ce este nou, in activitatea noastra de agentie, sa fim la curent cu cele mai noi informatii din domeniul marketing-ului online pentru a putea oferi servicii superior calitative clientilor nostri.

Agentia Bullet Advertising a pornit dintr-un drum lung al unui freelancer care a inceput cu partea de SEO, si care intr-un final si-a construit o echipa de incredere, specializata (si constant in training) si a reusit sa ofere campanii de succes pentru firme mici si medii din Romania. In portofoliul nostru se regasesc atat firme mici, cat si companii importante pe anumite industrii.

Va multumim pentru atentie!

DATE DE CONTACT

Nume: Ionut
Email: ionut@bullet.ro
Telefon: 748285538
Cuvinte cheie: marketing

Alte Comunicate de presa de 596 :