Alege centrala Bosch Condens 2000W, 25.6kW si primesti cadou un kit anticalcar Gel Dassaphos 200

Continua promotiile la Romstal! Pentru a te ajuta sa te pregatesti cat mai bine pentru iarna iti punem la dispozitie un pachet format dintr-o centrala plus un kit anticalcar. Este vorba despre centrala in condensatie Bosch Condens 2000W, 25.6kW, care poate fi achzitionata la un pret excelent si pentru care veti primi kitul anticalcar Gel Dosaphos 200 care este conceput pentru protectia deplina a instalatiilor hidrosanitare si termice impotriva depunerilor calcaroase. Kitul este alcatuit dintr-un dozator proportional DOSAPHOS 200, plus 8 rezerve anticalcar, suficiente pentru a rezista pentru o perioada de pana la un an.

 

Principiul centralelor termice in condensatie se bazeaza pe crearea conditiilor de condensatie a vaporilor din gazele de ardere in zona schimbatorului primar al microcentralei, astfel incat caldura eliberata sa fie recuperata in agentul primar care circula prin schimbator. Daca in aceasta zona are loc condensarea totala a vaporilor putem fi siguri ca am recuperat din gazele de ardere 10-12 % din caldura produsa in camera de ardere, prin urmare o microcentrala in condensatie va avea un randament cu cel putin 10% mai mare decat una clasica.

 

Centralele in condensatie Bosch functioneaza pe acest principiu utilizand tehnologia moderna pentru a va ajuta sa incalziti locuinta intr-un mod eficient, economic si ecologic. Prepararea apei calde menajere se face usor si rapid obtinand o temperatura constanta imediat dupa ce ati actionat robinetul. Centrala termica cu condensare pe gaz utilizeaza aproape integral energia continuta in gazul de ardere in procesul de incalzire, ceea ce se traduce printr-un consum scazut de gaze naturale si implicit mai putini bani cheltuiti pentru achitarea facturilor.

Centrala termica murala cu condensare de 24 kW reprezinta solutia perfecta pentru cei care işi doresc sa foloseasca – pentru incalzirea locuinţei şi prepararea apei calde in regim instantaneu – un aparat fiabil, de eficienţa ridicata, dar avand un preţ rezonabil. Bosch ofera acum centrala Condens 2000 W, combi, care asigura un consum redus de combustibil gazos datorita inaltei eficienţe energetice de 103 %.

Kitul anticalcar DOSAPHOS 200 impiedica formarea depunerilor calcaroase si previne coroziunea asupra instalatiei sanitare. In acest fel instalatia capata mai multa rezistenta si durabilitate. Utilizarea acestuia este importanta pentru mentinerea performantelor sistemelor hidrosanitare si termice.

Kitul este usor de montat, avand dimensiuni foarte reduse. Nu este nevoie de o manopera complexa pentru a instala kitul, oricine putand sa il monteze fara dificultate.

Eficienta scazuta a instalatiilor duce la consum energetic mai mare. Depunerile calcaroase afecteaza transferul termic propice, cauzand pierderi de caldura substantiale. Protejand instalatia de depuneri si coroziune beneficiem de un consum mai redus de energie si de costuri mai mici.

Este important sa luam masuri impotriva depunerilor si datorita faptului ca acestea afecteaza siguranta sistemelor de incalzire, a tevilor si a conductelor. In timp pot aparea deteriorari ale acestora, iar ele pot ceda mai usor si se pot defecta. Acest lucru poate cauza producerea accidentelor sau stricaciuni complete ale sistemelor.

DATE DE CONTACT

Nume: Roxana Baesu
Functie: Specialist Marketing
Email: roxana.baesu@romstal.ro
Telefon: 729155364
Website: https://www.romstal.ro/
Cuvinte cheie: romstal, centrala

Alte Comunicate de presa de 401 :