Alegerea produselor de manichiura

Pentru ca in ziua de azi orice doamna si domnisoara vrea sa se bucure de unghii elegante si frumoase, cele mai multe dintre ele apeleaza la tipsurile de unghii pentru a se bucura eleganta si confort. O manichiura de succes depinde foarte multe de forma unghiilor, iar tipsurile de la Janet Nails iti vor asigura o manichiura reusita de care sa te poti bucura zi de zi.

Lampile cu uv pentru manichiura sunt utilizate in toate saloanele de specialitate pentru a obtine unghii elegante si frumoase.

 

Acum 20-30 de ani era foarte scump sa ai o lampa uv proprie iar aceasta se gasea doar la saloanele de manichiura/pedichiura.

 

Din fericire piata a evoluat iar acum poti gasi o lampa cu ultraviolete online sau in magazinele specializate.

 

Nu doar varietatea mare de lampi le face mai accesibile ci si preturile reduse si competitive.

 

Dar ce faci cand vine momentul sa iti cumperi propria ta lampa de manichiura? Dupa ce criterii sa alegi lampa? In acest articol vei afla cele mai importante aspecte dupa care sa alegi o lampa pentru manichiura ta.

Este important ca primul pas sa fie degresarea unghiilor cu alcool inainte sa aplici culoarea.

Pentru a proteja unghiile de ingalbenire trebuie sa aplici un strat base coat. Astfel in functie de nevoi poti aplica un tratament specific – exfoliere, casare, unghii subtiri sau moi si chiar denivelate.

Forma unghiilor determina foarte mult ce tip de lac de unghii sa alegi. In acest an se poarta unghii ascutite, unghii cu aspect de gheara, dar si unghii drepte cu colturi rotunde.

Trebuie atunci cand alegi nunta de lacuri de unghii aceasta sa se potriveasca cat mai bine cu culoarea unghiilor tale pentru a scoate in evidenta frumusetea si eleganta ta.

Iata mai jos cum poti alege cele mai potrivitelacuri de unghii profesionale de la Janet Nails:

In primul si in primul rand trebuie sa asortezi culoarea aleasa cu cea a pielii tale pentru a oferi un aspect de ansamblu cat mai frumos. Trebuie sa ai o manichiura care sa se plieze cat mai bine cu culoarea pielii tale dar si care sa nu iasa in evidenta prea mult.

DATE DE CONTACT

Nume: janet nails
Functie: administrator
Email: office@janetnails.ro
Telefon: 256454504
Website: https://janetnails.ro

Alte Comunicate de presa de 525 :