Alegerea unui nume de domeniu potrivit, un pas important inspre succesul unei afaceri online?

In societatea moderna depindem de Internet mai mult decat ne-am putea imagina, daca stam si ne gandim putin la modul in care il folosim astazi si la timpul pe care il petrecem navigand. Mediul online s-a dezvoltat foarte mult, astfel ca in prezent din ce in ce mai multi oameni doresc sa lanseze diverse afaceri pe Interent avand in vedere ca mediul online este in prezent privit ca unul cu un foarte mare potential pentru comert. Astazi regasim sute de mii de site-uri online, prin care oamenii din toate colturile lumii comercializeaza diverse servicii si produse. Online totul este mult mai simplu in prezent, astfel ca foarte multi oameni profita de acest lucru si cauta idei care mai de care mai inspirate pe care sa le materializeze in afaceri pe Internet.

Este adevarat ca in teorie lucrurile par intotdeauna simple si destul de putin costisitoare, insa de indata ce dam ochii cu realitatea, s-ar putea sa constatam ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple si ca deciziile noastre joaca de aceasta data un rol deosebit de important. Pentru a lansa un site pe Internet, este necesar ca intr-o prima etapa sa se opteze pentru un nume de domeniu, care trebuie ulterior inregistrat la o companie de specialitate, serviciu de inregistrare domenii si pe care il putem regasi cu foarte mare usurinta. Este insa numele de domeniu un pas important inspre obinerea unui succes in online?

Un nume de domeniu este esential pentru ca un site sa existe.

Unul dintre lucrurile importante pe care trebuie sa le retinem despre numele de domenii este faptul ca acestea sunt indispensabile unei bune functionari a unui site. Mai exact, fara a exista o adresa web, un site nu poate exista, cel putin nu in forma in care o stim cu totii. Adresa web este elementul care confera o identitate unica unui site, fapt pentru care alegerea unui nume de domeniu nu este un lucru pe care ar trebui sa il facem la intamplare, nicidecum, ci in functie de criterii cat se poate de stricte, daca ne dorim cu adevarat un nume de domeniu demn de o afacere online de succes.

Lungimea numelui de domeniu, un aspect demn de luat in calcul?

Desi nu exista o regula clara in acest sens, specialistii ne recomanda sa ne indreptam intotdeauna atentia inspre nume de domenii cat mai scurte din pricina faptului ca in acest fel utilizatorii isi pot aduce aminte mult mai simplu de o adresa web. O adresa web mult prea lunga este mai dificil de memorat si de introdus in casuta de cautari astfel ca, introducerea gresita a unei singure litere este suficienta pentru a un utilizator sa nu ma iajunga pe site-ul afacerii tale, ci sa fie redirectionat in alta parte. Un nume de domeniu scurt, fara prea multe cifre sau simboluri am putea spune neoficial ca reprezinta una dintre “regulile de aur” ale alegerii unui nume de domeniu potrivit.

DATE DE CONTACT

Nume: Adriana
Functie: PR
Email: gazduire2016@gmail.com
Website: https://www.gazduire.ro/inregistrare-domenii
Cuvinte cheie: inregistrare domenii, gazduire weg, web hosting, www.gazduire.ro

Alte Comunicate de presa de 846 :