Andi Moisescu este noul brand ambasador Rowenta Romania

Lansarea colaborării are loc odată cu startul noii campanii naționale „Ia-ți weekendul înapoi instant cu Rowenta„. Prin această campanie, Rowenta promite să ne redea timpul liber prin intermediul unei game de aspiratoare inovatoare, ușor de folosit și cu design funcțional.

Întâlnirea dintre Andi Moisescu și produsele Rowenta nu este întâmplătoare și este o campanie care inspiră. Andi Moisescu este reprezentativ pentru publicul țintă: un bărbat activ,  profesionist, familist implicat şi un model pentru ceea ce înseamnă bărbatul modern în secolul vitezei.

Ceea ce ne propunem prin asocierea cu Andi Moisescu este promovarea unui nou tip de stil de viață în care oamenii ocupați recâștigă timp pentru ei datorită tehnologiei Rowenta. Fiecare produs este gândit astfel încât să ofere o experiență de curățenie superioară, într-un timp mai scurt și cu mai puțin efort. În centrul campaniilor suntem noi, toți cei care spunem prea des „Nu am timp”. Avantajul principal al aspiratoarelor Rowenta este simplificarea curățeniei și eliberarea agendei pentru lucruri mai plăcute,”a declarat Adriana Maxim Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Mereu în mișcare, Andi mizează pe tehnologie și se bazează pe ajutorul aspiratoarelor robot Rowenta cu care poate controla de la distanță curătenia casei, în timp ce el se poate relaxa, poate petrece timp cu cei dragi sau se poate dedica pasiunilor sale.

Cred că e întotdeauna loc de mai bine în viață. Îmi place să-mi folosesc timpul tot mai eficient și încerc să trăiesc fiecare clipă, din plin. Dacă tehnologia mă poate ajuta să câștig timp pentru mine, nu pot decât să mă bucur. Abia aștept să-l împart cu cei apropiați și atât de dragi mie. Ceea ce le doresc, inevitabil, tuturor celor pe care, chiar dacă nu-i cunosc, îi bănuiesc că împart cam același spirit cu mine”, a declarat Andi Moisescu.

Duque Jose Fernando Marketing Manager Groupe Seb a declarat: „Andi Moisescu este reprezentativ pentru targetul nostru și pentru tipul de client care achiziționează aspiratoare Rowenta. Este o persoană cu o viață activă și energică, la curent cu noutățile, care știe să folosească beneficiile tehnologiei în avantajul său și să pună aspiratorul la treabă pentru a-și face viața mai ușoară. Avem nevoie de mai mult timp, de soluții rapide și mai eficiente, iar aspiratoarele Rowenta ne ajută să delegăm curătenia ușor și comod. Weekendul devine un laitmotiv pentru timp liber investit în tot ceea ce contează pentru noi.

Viața este mai ușoară când ai tehnologia de partea ta și poate fi și mai frumoasă când ai șansa să câștigi super premii. Prin noua campanie națională, la achiziționarea oricărui aspirator Rowenta, cumpărătorii pot înscrie bonul fiscal pe site www.rowenta.ro/weekendulinapoi pentru a câștiga premii instant. Campania se defășoară în perioada 29 septembrie – 7 decembrie 2022.

Zilnic, participanții pot câștiga vouchere pentru cumpărături și săptămânal au șansa să primească banii înapoi pentru aspiratorul cumpărat și înscris în promoție.

Regulamentul campaniei „Ia-ți weekendul înapoi cu Rowenta” este disponibil pe www.rowenta.ro/weekendulinapoi.

Despre Rowenta

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înalta performanță pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și pentru mediul înconjurator.

DATE DE CONTACT

Nume: Clementa Rosu
Functie: Marketing Specialist
Email: clementa.rosu@puremedia.com
Telefon: 0737392016

Cuvinte cheie:

Rowenta

Alte Comunicate de presa de Ana Savischi:

În urma unui parteneriat semnat la începutul acestei toamne, Andi Moisescu devine noua imagine a brandului Rowenta România în categoria Home Cleaning.
Produsul „Mandy Classic Vegetable Spread (Vegetal Original)” a obținut certificarea “Superior Taste Award” la nivel remarcabil acordată de către „International Taste Institute”.
Mobino.ro lanseaza BUZZ DAYS, campanie promotionala cu lichidare de stocuri la sute de produse! Doar pana pe 16 august profiti de reduceri masive de pana la 49% la o gama variata de produse electronice si electrocasnice.
Sâmbătă 30 iulie a avut loc inaugurarea unui nou traseu de drumeție și cicloturism realizat cu sprijinul Asociatiei Centrul Cultural și Comunitar Nucu, alături de Outhentic Cycling România, acțiune de...
Brandul Rowenta si designerul KARL LAGERFELD au placerea de a anunta lansarea in Romania a unei game in editie limitata de produse premium de ingrijire si coafare a parului.