ANUNT INCEPERE PROIECT – Proiect finatat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma Date Events SRL.

In conformitate cu prevederile schemei de ajutor de stat instituita prin Ordonanta de urgenta nr.130 din 31 iulie 2020, privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de  COVID – 19″

Valoare Grant: 229,869 RON
Valoare Cofinantare: 34,480.35 RON

Valoare cifră de afaceri la 31.12.2019: 1,532,46 RON

Durata implementare: maxim 180 zile calculate din momentul platii

Locatie implementare: Tip urban – România, judeţul Bucureşti, localitatea Municipiul Bucureşti, strada Ing.Dumitru Tacu, nr. 28, cod poştal

050184, bl.2, sc.A, et.5, ap.58

Contract de finantare numar: Nr. M2-485 din 16-12-2020

Transfer MEEMA – Date Events SRL: 05.01.2021

Proiectul este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate, Axa prioritara 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reactie la pandemia COVID-19, Prioritatea de investitii 3d – Sprijinirea capacitatii IMM-urilor de a creste pe pietele regionale, nationale si internationale si de a se angaja in procesele de inovare.

Furnizorul ajutorului de stat este MFE, iar masura este implementata de MEEMA, in parteneriat cu AIMMAIPE si STS in conformitate cu prevederile Ordonatei de Urgenta a Guvernului nr 130/2020 si a Hotararii Guvernului nr 44/2020 privind organizarea si functionarea MEEMA cu completarile si modificarile ulterioare.

Data de contact beneficiar:

DATE EVENTS SRL

Adresa: Str. Ing. Dumitru Tacu, Nr. 28, Bloc 2, Sc A, et 5, AP 2A58, Sector 5, Bucuresti. Telefon: 0749472687 – Adresa email vlad@robc.ro