conturi in euro

Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SC RAW Bakery CO SRL

SC RAW Bakery CO SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-21000 din 16.03.2022, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul a fost derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri / AIMMAIPE, respectiv 30.03.2022.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea activității în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia de COVID-19 pentru societatea RAW Bakery CO SRL, prin ajutor de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru în baza formularului electronic de înscriere, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
– menținerea / suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 68.079,45 lei (valoarea totala) din care: 78.291,37 lei grant si 10.211,92 lei cofinanțare.

Proiect a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

Persoană de contact:
Ionescu Andreea
telefon: 0726.731.188
email: office@rawbakery.ro

DATE DE CONTACT

Nume: Ionescu Andreea
Functie: Administrator
Email: office@rawbakery.ro
Telefon: 0726.731.188
Website: https://rawbakery.ro/

Cuvinte cheie:

RAW Bakery CO, Granturi pentru capital de lucru, COVID-19, RUE M2-21000

Alte Comunicate de presa de Gologaneanu Stefan:

SC RAW Bakery CO SRL anunta finalizarea proiectul cu titlul ”POC 4.1.2. - Măsura 2 - SC RAW Bakery CO SRL | Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, proiect nr. RUE M2-AGRI-1736, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entități
SC Adria Construct 2008 SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ”POC 4.1.2. - Măsura 2 - SC Adria Construct 2008 SRL | Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, proiect nr. RUE M2-AGRI-138, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru...
Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana anuntă finalizarea proiectul cu titlul ”Consolidarea capacitatii Liceului Tehnologic Nr. 1 Comana in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARSCOV-2”, cod proiect 148228, în cadrul Axei prioritare 10 ...
Scoala Gimnaziala Nr. 3 Comana anuntă finalizarea proiectul cu titlul ”Consolidarea capacitatii Scolii Gimnaziale Nr. 3 Comana in vederea gestionarii situatiei de pandemie generata de virusul SARSCOV-2”, cod proiect 149272, în cadrul Axei prioritare 10 ...
Liceul Udriște Năsturel anuntă finalizarea proiectului cu titlul ”Consolidarea capacității Liceului Udriște Năsturel în vederea gestionării situației de pandemie generată de virusul SARSCOV-2”, cod proiect 148220, în cadrul Axei prioritare 10.