Anunț privind finalizarea proiectului „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” SC Tess Exclusiv RAG International SRL

SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-12775, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul a fost derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri / AIMMAIPE, respectiv 03.08.2021.

Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea activității în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia de COVID-19 pentru societatea Tess Exclusiv RAG International SRL, prin ajutor de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru în baza formularului electronic de înscriere, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările și modificările ulterioare.

Proiectul a avut printre principalele rezultate, următoarele:
– menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
– menținerea / suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului a fost de 182.611,26 lei (valoarea totala) din care: 158.792,40 lei grant si 23.818,86 lei cofinanțare.

Proiect a fost cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:
Rosioru Camelia
telefon: 0741/153.151
email: sophiabraserie@yahoo.com

DATE DE CONTACT

Nume: Rosioru Camelia
Functie: Administrator
Email: sophiabraserie@yahoo.com
Telefon: 0741153151
Website: .

Cuvinte cheie:

Tess Exclusiv RAG International Buzau

Alte Comunicate de presa de Rosioru Camelia:

SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunță finalizarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr. RUE M2-12775, Măsura 2.
SC Tess Exclusiv RAG International SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”, proiect nr RUE M2-12775.