Anunturigratuite88.ro combina intr-un mod inovativ doua tipuri de servicii diferite adresate utilizatorilor online

pe un site care include doua sectiune diferite, insa in aceeasi masura utile consumatorilor online:

  • anunturi pe care chiar utilizatorii online le pot face pentru vanzari de produse si servicii din categoriile auto-moto, electrice si electrocasnice si imobiliare;
  • sectiunea shop.

Avantajele anunturilor auto-moto sunt semnificative pentru doua categorii de persoane, respectiv vanzator si cumparator, in situatia in care ajuta vanzatorul sa isi vanda masina si cumparatorul sa achizitioneze bunul dorit. De regula, persoanele interesate sa investeasca intr-o masina se lanseaza in cautari specifice, punand accent pe aspectele de interes  pentru ele: pret,  model, marca, capacitate sau dotari. Pe un site dedicat precum Anunturigratuite88.ro, vanzatorul este obligat de prezenta unui formular online pe care trebuie sa il completeze pentru a putea publica anuntul, sa mentioneze caracteristicile masinii, de interes pentru vanzator. Astfel, cumparatorul va gasi exact ceea ce isi doreste, fara a mai fi necesar sa rasfoiasca sute de pagini web pana sa gaseasca masina care corespunde necesitatilor pe care le are.

Similar se pune problema si in cazul anunturilor pentru electrice si electrocasnice. Pe site pot fi puse la vanzare produse de acest tip noi sau second hand. Nu exista o garantie imediata a vanzarii, dar un anunt bine conceput are sanse mari sa vanda. Un astfel de anunt trebuie sa contina toate caracteristicile de interes ale produsului. Este foarte important ca functiile pe care le detine produsul sa fie notate real. Consumatorul online care doreste sa achizitioneze un astfel de produs va dori sa cunoasca cat mai multe informatii despre acesta, pentru a decide in conformitate cu necesitatile pe care le are.

Nu in ultimul rand, pe site exista posibilitatea de a fi publicate anunturi imobiliare, in vederea vanzarii sau inchirierii. Formularul online pe care trebuie sa il completeze proprietarul contine sectiuni in care trebuie sa se completeze categoria imobilului (apartament 2, 3, 4 camere, garsoniera, casa, spatiu comercial sau pentru birouri) anul constructiei,  compartimentare,  confortul,  etajul,  mobilat sau nu, numarul camerelor si pretul. Avand toate aceste informatii la indemana, persoana interesata poate sa ia o decizie si poate fi tentata sa solicite o vizionare proprietarului.

In cea de a doua sectiune a site-ului pot fi vizionate produse expuse la vanzare, precum: produse de ingrijire personala, produse universale, produse pentru bucatarie, produse pentru casa, electronice si gadgeturi, produse auto moto si produse BIO. Concret, de pe site pot fi achizitionate intre altele si urmatoarele produse: becuri cu senzor de miscare Light Angel, ochelari pentru imbunatatire vedere de zi si de noapte, extractoare pentru suruburi defecte, markere pentru mobila zgariata – 3 culori diferite s.a.m.d.

De asemenea, site-ul propune servicii, precum urmatoarele servicii turistice: Revelion 2018 – Cracovia si Varsovia plecare pe 29 decembrie; Revelion 2018 – Lisabona si Porto – plecare pe 30 decembrie; Revelion 2018 – Los Angeles si Las Vegas – plecare pe 27 decembrie; Revelion 2018 – Malta – plecare pe 28 decembrie s.a.m.d.

DATE DE CONTACT

Nume: Florin Scutaru
Functie: Owner
Email: enachealin34@yahoo.com
Website: https://anunturigratuite88.ro/
Cuvinte cheie: anunturi, anunturi gratuite, anunturi gratuite 88

Alte Comunicate de presa de 210 :